Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO REZUMAT | Victorie mare pentru ”U” Cluj în derby-ul cu Farul. ”Şepcile roşii” îşi continuă drumul spre Liga 1

VIDEO REZUMAT | Victorie mare pentru ”U” Cluj în derby-ul cu Farul. ”Şepcile roşii” îşi continuă drumul spre Liga 1

Liga 2

Comentarii

”U” Cluj îşi continuă cursa pentru promovarea Ligii 1 după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului. De partea cealaltă, constănţenii au din nou emoţii la retrogradare.

”U” Cluj şi Farul, două echipe care altă dată se luptau în Liga 1, au oferit unul dintre derby-urile Ligii a 2-a. Deşi obiectivele sunt diametral opuse, cele două echipe au reuşit să stârnească suficient de mult entuziasm. Câştig de cauză a avut echipa antrenată de Bogdan Lobonţ, care s-a impus cu 2-1, o victorie vitală în lupta pentru promovare.

Scorul a fost deschis de Gavra, în minutul 3, iar Goga a adus mai multă linişte, un gol reuşit în minutul 59. Farul a redus din diferenţă prin Rosado, în 90+4, mult prea târziu pentru a mai spera la ceva.

Bogdan Lobonţ a vorbit, la finalul partidei, despre atmosfera de la U Cluj şi despre lupta la promovare.În urma acestui rezultat, ”U” Cluj a urcat pe locul 2 - care asigură promovarea directă - însă Chindia Târgovişte are acelaşi număr de puncte, dar un joc mai puţin disputat. Clasamentul este condus de Academica Clinceni, cu un avans de 7 puncte faţă de ”U” Cluj.

Cât despre Farul, rămâne cu 33 de puncte şi are un avans de doar 3 puncte faţă de primul loc retrogradabil.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe