Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate BUNDESLIGA! Evenimente ŞOCANTE la Hoffenheim - Bayern Munchen. Golurile zilei le vezi AICI

VIDEO Rezumate BUNDESLIGA! Evenimente ŞOCANTE la Hoffenheim - Bayern Munchen. Golurile zilei le vezi AICI

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa Hoffenheim, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Germaniei. Meciul a avut evenimente cu adevărat şocante

Fotbalul a trecut în planul secund la partida dintre Hoffenheim şi Bayern. Din cauza suporterilor bavarezi, jucătorii au boicotat finalul meciului şi au pasat între ei. Scandalul a pornit în a doua repriză, când fanii lui Bayern au afişat un banner ofensator al adresa patronului lui Hoffenheim, Dietmar Hopp. Arbitrul a întrerupt confruntarea, până când mesajul a dispărut din peluză. Duelul s-a reluat, însă ultraşii bavarezi au afişat din nou bannerul. De această dată, centralul a oprit partida pentru 10 minute, iar cele două echipe au intrat la cabine.

La reluare, pe teren au coborât braţ la braţ preşedintele lui Bayern, Rummenige, alături de patronul lui Hoffenheim. Toţi cei 22 de fotbalişti au fost solidari cu Dietmar Hopp şi au refuzat să mai joace, pasând între ei aproape un sfert de oră.

Până la incidente, Bayern s-a răzbunat pe Hoffenheim, după înfrângerea din meciul tur. În etapa a şaptea pierduse fotoliul de lider în urma acelui eşec. Aşa că echipa lui Flick s-a pus pe marcat goluri încă din minutul doi. Gnabry şi Coutinho au reuşit câte o dublă, iar Zirkzee şi Goretzka au înscris şi ei într-un senzaţional 6 la 0, cel mai categoric succes obţinut de Bayern în acest sezon

Borussia Dortmund ţine aproape de liderul Bayern. Echipa lui Lucien Favre a învins-o la limită pe Freiburg. Sancho a înscris unicul gol, după 15 minute de joc. Mijlocaşul englez a marcat de 14 ori şi a oferit 14 assisturi în acest sezon.

Koln a urcat pe locul 10 în Bundesliga, după ce a învins-o la scor pe Schalke. Bornauw a deschis balul, după numai nouă minute de joc. Cu cinci minute înaintea pauzei, Cordoba a dublat avantajul ţapilor, cu a zecea sa reuşită stagională. Seara de coşmar a minerilor a continuat după pauză. Nubel a gafat incredibil, iar Koln a învins-o pe Schalke cu 3-0.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare