Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Lazio, victorie în Derby della Capitale. Toate rezultatele

VIDEO | Rezumate Serie A. Lazio, victorie în Derby della Capitale. Toate rezultatele

Serie A

Comentarii

A fost o duminică fierbinte în Serie A, cu Derby della Capitale cap de afiş. Lazio l-a învins pe Mourinho în cel mai frumos meci al zilei.

Derby della Capitale a fost câştigat de Lazio. Biancocelestii au început senzaţional partida cu rivala din oraş, iar Milinkovic Savic a înscris în minutul 10. După alte nouă minute, Pedro a marcat împotriva fostei sale echipe şi a devenit al treilea jucător din istorie care punctează pentru ambele echipe din Roma în derby. Ibanez a redus din diferenţă până la pauză, dar avantajul de două goluri a fost refăcut în minutul 63. Felipe Anderson a marcat. Veretout a asigurat un final încins, dar Lazio a rezistat şi a învins cu 3 la 2.

Invincibila Napoli a învins-o şi pe Cagliari şi are şase victorii în Serie A, în tot atâtea etape. Răzvan Marin a jucat tot meciul, însă echipa sa nu a avut prea multe şanse pe Stadio Diego Armando Maradona. Osimhen a marcat pentru a patra oară în acest sezon, iar Insigne a stabilit scorul final, din penalty.

Juventus a legat pentru prima dată două victorii în Serie A în noul sezon. Dybala a înscris primul cu Sampdoria. A fost golul său cu numărul 90 în campionatul Italiei, dar nu s-a putut bucura pe deplin. A ieşit de pe teren accidentat şi cu lacrimi în ochi, zece minute mai târziu.  Bonucci a făcut 2-0 înainte de pauză, la primul penalty din carieră pe care l-a executat în Serie A. Sampdoria a înscris şi ea până să meargă la vestiare, prin Yoshida. Locatelli a profitat de erorile din apărarea Samdoriei şi a refăcut diferenţa de două goluri. Partida s-a încheiat 3-2  după ce Candreva a înscris şi el.



Fiorentina s-a impus pe terenul lui Udinese şi pentru prima dată în istorie, a câştigat trei dintre primele patru meciuri din deplasare în Serie A. Vlahovic a marcat din penalty unicul gol al meciului şi a ajuns la patru reuşite în această stagiune.

Sassuolo, cu Vlad Chiricheş integralist, a câştigat greu pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Salernitana. Berardi a adus cele trei puncte echipei lui Dionisi, din centrarea perfectă a lui Boga.

Empoli şi Bologna au oferit un meci nebun. Echipa gazdă a deschis scorul după numai 54 de secunde. Bonifazi a marcat în propria poartă. Barrow a înscris primul său gol din acest sezon cu un şut perfect, apoi Bologna a avut ocazia să treacă în avantaj. Arnautovic a ratat însă o lovitură de la 11 metri. Până la urmă, tot Empoli a condus la pauză. Pinamonti a marcat. Formaţia lui Andreazzoli a primit şi ea un penalty, transformat de Bajrami. Oaspeţii nu au cedat şi Arnautovic s-a revanşat pentru ratarea de la 11 metri. Ricci a rispit emoţiile în ultimul minute, iar Empoli - Bologna s-a încheiat 4 la 2.

Afla mai multe despre: serievideorezumateduminica 

viewscnt
Articole similare