Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga | Bayern, victorie mare la Wolfsburg. Gladbach, succes categoric cu Eintracht

VIDEO Rezumatele zilei din Bundesliga | Bayern, victorie mare la Wolfsburg. Gladbach, succes categoric cu Eintracht

Bundesliga

Comentarii

Eliminată din Liga Campionilor, Bayern Munchen şi-a reluat asaltul pentru al nouălea titlu consecutiv în Bundesliga. Bavarezii au obţinut aseară o nouă victorie în campionat, însă finalul meciului a venit cu o veste şoc. Antrenorul Hans Flick şi-a anunţat plecarea la finalul sezonului.


Bayern şi-a refăcut moralul pentru eliminarea din Liga Campionilor cu o victorie în deplasarea de la Wolfsburg. Puştiul Musiala a deschis scorul după numai un sfert de oră. La jumătatea primei Chupo Moting a marcat după eroarea gravă a lui Casteels. Lupii au relansat meciul cu reuşita lui Weghorst, însă diferenţa de un gol a rezistat doar două minute. Musiala a făcut dubla cu al şaselea său gol din acest sezon.  După pauză, Max Philipp a redus din nou din diferenţă şi le-a lăsat lupilor mai bine de jumătate de oră pentru a forţa golul egalării. Fără succes însă, Wolfsburg a suferit prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

În săptămâna în care Adi Hutter şi-a anunţat plecarea de la Frankfurt, Eintracht a fost călcată în picioare chiar de viitoarea sa echipă. Borussia Monchengladbach s-a impus cu 4-0 şi şi-a relansat candidatura pentru cupele europene. După 1-0 la pauză cu reuşita lui Ginter, Gladbach s-a dezlănţuit în partea a doua. Hofman, Bensebaini şi Wolf au punctat pentru cea mai clară victorie a Borussiei din acest sezon.

Schalke şi-a pierdut orice speranţă de salvare după un nou eşec drastic. Minerii au pierdut cu 0 la 4 în deplasarea de la Freiburg şi au rămas la 14 puncte de locurile de salvare, cu cinci meciuri rămase de disputat. Holer, Salai din penalti şi dubla lui Gunter au adus victoria lui Freiburg, care a început să spere şi ea la cupele europene.

Leverkusen a avut nevoie de numai cinci minute pentru a deschide scorul în duelul cu Koln. Leon Baily a fost marcator pentru echipa lui Hanes Wolf. Aspirinele au continuat să atace dar desprinderea a venit abia după pauză. Diaby a făcut 2-0, înainte ca Baily să facă dubla şi să închidă tabela.

Afla mai multe despre: bayern munchenwolfsburg 

viewscnt
Articole similare