Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Spectacol în derby-ul Andaluziei. Atletico rămâne în coasta rivalelor Real şi Barca

VIDEO Rezumatele zilei din La Liga! Spectacol în derby-ul Andaluziei. Atletico rămâne în coasta rivalelor Real şi Barca

La Liga

Comentarii

Telekom Sport a oferit duminică meciuri excelente din campionatul spaniol de fotbal. Seara s-a închis cu un derby de excepţie între Betis şi FC Sevilla.

Atletico Madrid a regăsit gustul victoriei în La Liga şi a rămas la un punct în spatele Barcelonei şi al Realului. Espanyol a deschis scorul pe Wanda Metropolitano după execuţia superbă a lui Sergi Darder. Atletico a egalat în prelungirile primei reprize. Morata a centrat, iar Correa a înscris. În partea a doua, Morata şi-a trecut numele şi pe lista marcatorilor, cu o reuşită de record. Atacantul a înscris al şaselea meci la rând, performanţă pe care au mai reuşit-o doar patru fotbalişti în istoria madrilenilor. În prelungiri a punctat şi Koke, iar Atletico - Espanyol s-a terminat 3-1.

Derbiul Andaluziei a început perfect pentru FC Sevilla. Ocampos a deschis scorul cu a treia sa reuşită din ultimele patru meciuri. Betis putea reveni imediat, dar Fekir a ratat de puţin poarta. La cabine s-a intrat totuşi la egalitate. Loren Moron a marcat şi l-a egalat pe Messi în clasamentul golgheterilor, cu opt reuşite. Scorul final a fost stabilit de Luuk de Jong. Olandezul a reuşit al doilea său gol în tricoul blanquirrojos şi a dus Sevilla la un punct de lider.

Trei penalty-uri şi 4 goluri marcate au fost reţeta partidei dintre Mallorca şi Villareal. Gazdele s-au impus cu 3-1 Pentru echipa lui Moreno au înscris Lago Junior, Rodriguez Vasquez şi Takefusa Kubo, al treilea japonez care îşi trece numele pe lista marcatorilor pentru Mallorca. Santi Cazoria a marcat golul de onoare al lui Villareal, în faţa unui stadion doar pe jumătate plin. Villareal se consolează cu gândul că dă 4 jucători la naţionala Spaniei - care va întâlni pe 18 noiembrie

Bilbao a suferit pe San Mames in fata lui Levante, dar a obtinut o victorie care o aduce in zona locurilor europene. Oaspetii au deschis scorul prin Postigo la ultima faza a primei reprize. Bilbao a revenit insa in partea secunda si a intors rezultatul. Mai intai Muniain a egalat cu o lovitura perfecta de cap. Dupa assistul de la primul gol, Capa si-a trecut numele si pe lista marcatorilor. A prins un voleu de senzatie si a stabilit scorul final, Bilbao - Levante 2-1.

Afla mai multe despre: la ligarezumate 

viewscnt
Articole similare