Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din LaLiga! Real Madrid, învinsă de rivala Atletico. Villarreal nu şi-a revenit după eliminarea cu Liverpool şi a scăpat victoria cu Sevilla

VIDEO | Rezumatele zilei din LaLiga! Real Madrid, învinsă de rivala Atletico. Villarreal nu şi-a revenit după eliminarea cu Liverpool şi a scăpat victoria cu Sevilla
Comentarii

Rezumatele zilei din LaLiga.

Atletico - Real Madrid

Real a pierdut derby-ul Madridului cu Atletico. Trupa lui Simeone nu mai câştigase acasă în campionat cu rivala de oraş din 2015.

Gazdele au fost periculoase încă din startul partidei. Şutul lui Carrasco a ratat de puţin ţinta. Atacantul belgian şi-a luat revanşa înainte de pauză, când a marcat de la punctul cu var.

Cea mai mare ocazie a campioanei Real a venit în prelungirile primei reprize. Jovic a fost blocat însă de Oblak. După pauză, Atletico putea să-şi dubleze avantajul, dacă şutul lui Cunha l-ar fi păcălit pe Lunin.

Replica Realului a venit de la Valverde, dar Oblak a fost de neînvins. Cea mai mare ocazie a meciului a fost la poarta galacticilor.

Carrasco putea reuşi dubla. Real a fost la un pas de a obţine un punct pe final, la lovitura liberă a lui Asensio.

Getafe - Vallecano 0-0

Derby-ul micilor madrileni, dintre Getafe şi Rayo, s-a încheiat fără goluri. Oaspeţii au ratat două ocazii mari, câte una pe repriză: Nteka (44) în finalul primei părţi şi Bebe (50) în cea de-a doua. Ambele echipe sunt la mijlocul clasamentului, departe de zona fierbinte.

Villarreal - Sevilla 1-1

Villarreal nu şi-a revenit complet după eşecul cu Liverpool, din semifinalele Ligii Campionilor. A scăpat printre degete victoria cu Sevilla, la ultima fază a meciului. Echipa lui Unai Emery a dominat partida. Mai întâi, Bono a respins cu noroc lovitura de cap a lui Foyth. Nici Chukwueze nu a marcat: bara a salvat-o pe Sevilla. Tot în prima repriză, Bono a avut emoţii şi în faţa lui Pau Torres. 

Giovani Lo Celso a dus-o în avantaj pe Villarreal pe final. Rafa Mir a scos însă un punct pentru Sevilla, care e acum la patru puncte în spatele locului doi, ocupat de Barcelona. 

Villarreal a urcat pe locul de Conference League. 

Espanyol - Osasuna 1-1

Remiză a fost şi între Espanyol şi Osasuna. S-a marcat câte un gol în fiecare repriză. Kike Barja i-a dus pe oaspeţi în avantaj. Espanyol a egalat după mai mult de o oră de joc. Nico Melamed a punctat pentru gazde. La ultima fază, Osasuna putea câştiga, dar Avila a tras în bară. 

Afla mai multe despre: rezumate la ligarezultate la liga 

viewscnt
Articole similare