Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din liga a doua germană. Bochum a trecut de Kiel, iar Heidenheim a plecat cu un punct de la St Pauli

VIDEO Rezumatele zilei din liga a doua germană. Bochum a trecut de Kiel, iar Heidenheim a plecat cu un punct de la St Pauli

Fotbal

Comentarii

Meciurile zile din liga a doua germană au fost extrem de disputate. Singura victorie a obţinut-o Bochum, care a trecut cu scorul de 2-1 de Kiel.

St Pauli şi Heidenheim au terminat la egalitate, 0-0. A fost un meci cu 6 cartonaşe galbene şi cu puţine acţiuni importante de poartă. Oaspeţii au făcut faţă presiunii teritoriale a gazdelor şi au plecat cu un punct. Heidenheim este pe patru în Liga a doua germană, iar St Pauli coboară pe locul 12 în clasament.

St Pauli - Heidenheim 0-0

La Hanovra, echipa gazdă a deschis scorul prin Prib, imediat după pauză. N-au reuşit să câştige duelul cu Karlsruher, pentru că Hofmann a egalat în minutul 71. Cu acest rezultat, Hannover este pe locul 9 în campionat, în timp ce formaţia oaspete rămâne în zona retrogradabilă, cu 29 de puncte din 28 de meciuri.

Hannover - Karlsruher 1-1

Au marcat: Prib 47 / Hofmann 71

Bochum a trecut cu scorul de 2-1 de Kiel, înt-un meci în care în primele 45 de minute nu s-a marcat niciun gol. În partea a doua, Osei Tutu a deschis scorul pentru formaţia gazdă, iar Ganvoula l-a majorat în minutul 63. Oaspeţii au înscris şi ei o dată, prin Meffert, cu 15 minute înainte de finalul meciului. A fost prima victorie a lui Bochum în duelurile directe cu Holstein Kiel.

Bochum - Kiel 2-1
Au marcat: Osei Tutu 49, Ganvoula 63 / Meffert 74

Afla mai multe despre: 2 bundesligarezumate 

viewscnt
Articole similare