Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! AS Roma a pierdut în deplasare, Inter - Spezia 2-0

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! AS Roma a pierdut în deplasare, Inter - Spezia 2-0

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Inter - Spezia 2-0

Inter - Spezia s-a jucat la o singură poartă, cea a oaspeţilor. Gagliardini a marcat primul pentru nerrazzurri, în finalul primei reprize. În partea a doua, Inter a primit penalty, iar Lautaro Martinez a dublat avantajul nerrazzurilor. Echipa lui Simone Inzaghi a presat până la final, dar nu a mai reuşit să înscrie. Cu acest succes, Inter a urcat peste Milan în clasament, pe poziţia a doua.

Bologna - AS Roma 1-0

Roma a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive după vizita de la Bologna. Svanberg a marcat unicul gol al echipei lui Mihajlovic, cu un şut frumos. Trupa lui Mourinho a presat în final, dar a întâlnit un portar Skorupski, în  mare formă. Polonezul a intervenit excelent în faţa lui Mkhitaryan şi apoi a lui Abraham. Bologna este pe opt în Serie A, la un singur punct de locul 5, ocupat chiar de Roma.

Genoa - Milan 0-3

Milan a făcut spectacol pe terenul lui Genoa, împotriva fostului idol Şevcenko. Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul după 10 minute de joc, cu o execuţi frumoasă din lovitură liberă. Titularizat în premieră de Pioli, brazilianul Messias a înscris în prelungirile primei părţi, la o fază la care Ibra şi-a arătat încă o dată magia. Fotbalistul care a dat golul victoriei în Liga Campionilor cu Atletico Madrid a mai înscris o dată şi în repriza secundă. La 30 de ani, Messias, venit în vară de la Crotone, trăieşte visul unei cariere începute abia în urmă cu patru sezoane. Genoa a fost aproape de golul de onoare, unul senzaţional, însă Maignan a scos miraculos execuţia lui Portanova. Milan a pus capăt unei serii de două înfrângeri consecutive în Serie A şi rămâne în lupta pentru titlu.

Sassuolo - Napoli 2-2

Vlad Chiricheş şi Sassuolo au avut viaţă grea cu atacul devastator al lui Napoli. Au rezistat în prima repriză, dar în partea a doua au luat două goluri în nou minute. Fabian Ruiz a devenit singurul jucător din campionatele de top cu cinci reuşite din afara careului. Mertens a dublat avantajul oaspeţilor şi totul părea în grafic pentru liderul din Serie A. Sassuolo a avut însă un final de meci senzaţional. Scamacca a punctat superb, a treia etapă la rând. În minutul 89, căpitanul Ferrari a egalat cu o lovitură de cap spectaculoasă. Gazdele puteau lua toate punctele, dar reuşita din prelungiri a lui Defrel a fost anulată pentru un fault în atac. S-a terminat 2-2, iar Napoli rămâne pe primul loc, cu un avans de doar un punct.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare