Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Napoli, victorie zdrobitoare cu AS Roma, în memoria lui Maradona. AC Milan a câştigat cu Fiorentina

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Napoli, victorie zdrobitoare cu AS Roma, în memoria lui Maradona. AC Milan a câştigat cu Fiorentina

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Lazio - Udinese 1-3

Ziua de Serie A a început cum s-a terminat precedenta - cu o surpriză. Între două meciuri de Liga Campionilor, Lazio a pierdut acasă în faţa unei echipe din coada clasmentului. Fără antrenor şi cu mulţi titulari, trimişi în carantină de Covid, Udinese a deschis scorul prin Tolgay Arslan. La pauză a fost chiar 2-0 - în prelungirile primei reprize, argentinianul Ignacio Pusseto a marcat un gol pe care i l-a dedicat lui Maradona.

Lazio a forţat după pauză dar degeaba - friulanii au majorat scorul prin Forestieri. Tabela a închis-o Immobile - golgheterul lui Lazio a înscris din penalty al 5-lea sau gol al sezonului de Serie A şi a devenit al doilea marcator all time al românilor, cu 108 reuşite.

AC Milan - Fiorentina 2-0

Milan a mai bifat o victorie, a şaptea în nouă etapă, chiar dacă nu l-a avut pe Ibrahimovic, accidentat. Căpitanul Romagnoli a deschis scorul după un corner, cu primul său gol stagional. Până la pauză, Milan a primit două penalty-uri. Pe primul Kessie l-a transformat, pe al doilea l-a ratat. Cea mai mare şansă a Fiorentinei i-a aparţinut lui Ribery, însă Donaruma a intervenit excelent şi l-a blocat pe francez. Echipa viola a ajuns la patru meciuri fără gol marcat, în timp ce Milan e lider în Italia, cu cinci puncte în faţa ocupantei poziţiei a doua, rivala Inter.

Bologna - Crotone 1-0

Bologna a câştigat meciul jucat acasă cu nou promovata Crotone. Roberto Soriano a marcat singurul gol al meciului în prelungirile primei părţi.

Cagliari - Spezia 2-2

Răzvan Marin a fost integralist pentru Cagliari, care s-a încurcat acasă cu nou promovata Spezia. Oaspeţii au deschis scorul cu 10 minute înainte de pauză, prin Gyasi. Sarzii au întors scorul în şase minute. Joao Pedro a egalat, iar Pavoletti a făcut 2-1. Spezia a egalat în prelungiri, după primul penalty primit în acest sezon, şi a ajuns la opt partide fără înfrângere în toate competiţiile.

Napoli - Roma 4-0

Primul meci de Serie A pe San Paolo după decesul lui Maradona a fost un omagiu complet pentru argentinianul care a devenit zeu după şapte sezoane la Napoli. Festivităţile de la începutul partidei şi echipamentul asemănător cu cel al naţionalei sud-americane au fost validate şi în derby-ul cu Roma. Insigne a marcat din lovitură liberă şi i-a dedicat golul lui Maradona. Fabian Ruiz a dublat avantajul napoletanilor cu o execuţţie de clasă. În final, Mertens a profitat de respingerea lui Mirante şi a făcut 3-0. În final, Politano s-a distrat cu portarul Romei şi a stabilit scorul final.

Afla mai multe despre: napoli romaserie arazvan marinrezumate serie a 

viewscnt
Articole similare