Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Ştefan Radu a câştigat duelul cu Răzvan Marin. Cu Mihăilă doar rezervă, Atalanta a pierdut deplasarea de la Roma

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Ştefan Radu a câştigat duelul cu Răzvan Marin. Cu Mihăilă doar rezervă, Atalanta a pierdut deplasarea de la Roma

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Cagliari - Lazio 0-3

Ştefan Radu a câştigat duelul cu Răzvan Marin, din etapa a 28-a din Serie A. Lazio nu a avut deloc emoţii pentru victorie. Ciro Immobile a deschis scorul din penalty. Înainte de pauză, Luis Alberto a dublat avantajul oaspeţilor. 

Defensiva lui Cagliari a mai cedat o dată şi în repriza secundă. Felipe Anderson a stabilit scorul final, 3 la 0 pentru Lazio, care s-a apropiat la un singur punct de locul şase, ocupat de Atalanta. Echipa lui Ştefan Radu a terminat meciul în inferioritate, după eliminarea lui Marusic.

Udinese - Sampdoria 2-1

Udinese a ieşit din zona periculoasă în Serie A după ce a trecut cu 2-1 de Sampdoria. Pe Dacia Arena, gazedele au punctat fuglerător. Fostul jucător al Barceloeni, Deulofeu a marcat în minutul 3. Tot spaniolul a fost la originea golul secund. Şutul său blocat i-a oferit lui Udogie ocazia să marcheze a doua etapă la rând. Caputo a înscris pentru Sampdoria, dar nu a fost de ajuns şi echipa antreneată de Marco Giampaolo are 5 înfrângeri consecutive în deplasare în Serie A. 

AS Roma - Atalanta 1-0

Cu Mihăilă doar rezervă, Atalanta a pierdut deplasarea de la Roma şi a ratat ocazia de a urca în clasament. Gianluca Mancini a avut prima ocazie pe Olimpico, dar Musso a intervenit. 

La poarta cealaltă, Demiral a fost aproape de gol. Roma a deschis scorul până la urmă, prin Abraham. Atalanta putea restabili egalitatea în repriza secundă, dar Rui Patricio l-a blocat pe Freuler. Defensiva lui Mourinho a avut mari emoţii şi în prelungiri, când Demiral i-a testat reflexele portarului portughez. Finalul meciului a adus două cartonaşe roşii, câte unul în fiecare tabără. Mai întâi De Roon a lăsat-o pe Atalanta în zece, iar apoi şi Mkhitaryan a fost eliminat. 

Afla mai multe despre: rezumate serie arezultate serie a 

viewscnt
Articole similare