Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Six Nations! Ţara Galilor, victorie importantă cu Anglia, scor 40-24. Irlanda a învins Italia

VIDEO | Rezumatele zilei din Six Nations! Ţara Galilor, victorie importantă cu Anglia, scor 40-24. Irlanda a învins Italia

Rugby

Comentarii

Rezumatele zilei din Six Nations, competiţie care e transmisă pe canalele Telekom Sport.

VIDEO | Rezumatele din Six Nations

Ţara Galilor - Anglia 40-24

Ţara Galilor a obţinut o victorie extrem de importantă în meciul cu Anglia şi a făcut un pas uriaş spre un trofeu care era foarte improbabil să ajungă la Cardiff. A fost pentru prima dată când galezii au reuşit să marcheze patru eseuri Angliei într-un meci jucat pe teren propriu în istorie. Prima oră de joc a fost strânsă: gazdele au fost în permanenţă la conducere, dar trandafirii au reuşit să egaleze la 24.

Finalul le-a aparţinut galezilor, care au transformat trei lovituri de pedeapsă şi au înscris şi un eseu. S-a terminat 40-24, iar galezii au bifat tripla coroană după primele trei etape. Cu 14 puncte, echipa lui Pivaci este lider şi va da probabil bătălia decisivă cu Anglia, la Paris.

Italia - Irlanda 10-48

În celălalt meci al zilei, Irlanda s-a impus categoric la Roma. Itallia a ajuns la 30 de înfrângeri consecutive în competiţie. Au fost doar două partide în acest weekend, pentru că Franţa -Scoţia a fost amânat.

Afla mai multe despre: six nations 

viewscnt
Articole similare