Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Roma şi-a gonit căpitanul. De Rossi a făcut declaraţii halucinante la conferinţă: "Dacă eram director, i-aş fi prelungit contractul unui jucător ca mine"

VIDEO | Roma şi-a gonit căpitanul. De Rossi a făcut declaraţii halucinante la conferinţă: "Dacă eram director, i-aş fi prelungit contractul unui jucător ca mine"
Comentarii

Daniele De Rossi o va părăsi pe Roma în această vară, după ce a evoluat întreaga carieră pe Olimpico. Mijlocaşului de 35 de ani nu i s-a mai prelungit contractul, chiar dacă el ar fi dorit să rămână la echipă.

Daniele De Rossi a ajuns la Roma când avea 11 ani şi nu a părăsit niciodată clubul, chiar dacă în trecut a fost vânat de Real Madrid sau Manchester United. Acum, clubul pe care îl iubeşte i-a întors spatele şi nu i-a mai propus prelungirea contractului.

"Eu am vrut să joc în continuare, dar ei nu m-au mai vrut. Poate că mi-am imaginat că eu o să îmi doresc să plec, iar clubul să mă roage să rămân. Nu aşa au stat lucrurile. Nu a mers cum am vrut eu, dar trebuie să accept acest lucrul, altfel mă voi răni singur. Preşedintele a spus că sunt deja un director sportiv bun, dar dacă eu eram director, i-aş fi prelungit contractul unui jucător ca mine", a declarat De Rossi la conferinţa de presă în care şi-a anunţat plecarea.

Daniele De Rossi a evoluat în doar 17 partide în acest sezon, dar nu are de gând să îşi agaţe ghetele în cui. Este dorit în MLS, la Portland.

Mijlocaşul a debutat la prima echipă a Romei în 2001, iar de atunci a disputat 615 meciuri, în care a marcat de 63 de ori. A preluat banderola de căpitan în 2017, după retragerea lui Francesco Totti. 

De Rossi a fost campion mondial cu naţionala Italiei în 2006 şi a îmbrăcat tricoul squadrei azzurra de 117 ori.

Afla mai multe despre: de rossias roma 

viewscnt
Articole similare