Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ronaldo a făcut scandal după eliminarea din semifinalele Cupei Regelui! Radu Petrescu, printre ”victimele” starului lusitan

VIDEO | Ronaldo a făcut scandal după eliminarea din semifinalele Cupei Regelui! Radu Petrescu, printre ”victimele” starului lusitan

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a făcut un scandal monstru după ce a fost eliminat din Cupa Regelui, în semifinale. Al Nassr a fost învinsă de al Wehda, scor 1-0, pe teren propriu, în ciuda faptului că oaspeţii au evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică.

Aventura lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită nu a decurs conform planului până acum, din punct de vedere fotbalistic, întrucât salariul său uriaş îi intră oricum în conturi.

Cu el în echipă, Al Nassr a fost eliminată din semifinalele Supercupei, de Al Ittihad, din semifinalele Cupei, de Al Wehda, şi a pierdut meciul decisiv pentru titlu cu Al Hilal.

Al Nassr, eliminată din Cupa Regelui

Aşadar, cel mai probabil, Al Nassr va încheia sezonul fără niciun trofeu, iar nemulţumirea starului portughez în legătură cu situaţia sa este vizibilă la fiecare meci.

La partida de luni seară, din semifinalele Cupei, Critiano Ronaldo chiar s-a scăpat de sub control şi a făcut un scandal monstru, după ce echipa sa a fost eliminată.

Al Nassr a primit vizita lui Al Wehda, echipă mult mai slab cotată, dar tot din prima divizie a Arabiei Saudite, dar nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 23, înainte de a rămâne în inferioritate numerică în minutul 53, oferind aproape o repriză întreagă în inferioritate numerică celor de la Al Nassr.

Scandal monstru făcut de Cristiano Ronaldo

Echipa gazdă a împins şi a împins, dar nu a reuşit să egaleze. Cristiano Ronaldo a irosit cea mai bună şansă a formaţiei sale în minutul 82, când a lovit bara.

Aşadar, marea favorită la calificarea în finală a fost eliminată de o echipă care a evoluat în inferioritate numerică 40 de minute, iar frustrarea lui Ronaldo s-a văzut clar la final.

După ce îl admonestase şi pe centralul Radu Petrescu în timpul jocului, Cristiano şi-a certat coechipierii în urma eliminării, luându-i la ţintă şi pe cei din stafful echipei.

Acesta a gesticulat nervos către banca tehnică a lui Al Nassr, probabil fiind nemulţumit de anumite decizii luate de staff în timpul jocului.

Afla mai multe despre: cr7 

viewscnt
Articole similare