Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruben de la Barrera, în căutarea primului succes în Liga 1, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe: "Va fi un meci greu"

VIDEO | Ruben de la Barrera, în căutarea primului succes în Liga 1, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe: "Va fi un meci greu"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul spaniol al celor de la Viitorul Constanţa, Ruben de la Barrera, speră ca după partida de sâmbătă, de pe terenul celor de Sepsi Sfântu Gheorghe, să obţină primul succes în Liga 1, după patru runde.

Ruben de la Barrera a obţinut un singur punct în trei runde şi a încasat opt goluri. Bineînţeles, au apărut şi primele voci care să afirme că spaniolul va trebui să redreseze rapid "barca", altfel Gheorghe Hagi, patronul echipei, îşi va pierde răbdarea şi va renunţa la el. Cu toate acestea, conducătorii celor de la Viitorul sunt impasibili pentu moment şi lasă de înţeles că sunt răbdători şi merg cu încredere pe mâna ibericului.

"Va fi un meci greu, împotriva unei echipe bune, dar în acelaşi timp am încredere în ceea ce facem, în modul în care ne antrenăm, de forma în care sunt jucătorii mei. Ceea ce avem de făcut e să învăţăm din trecut şi să îmbunăţim în meciul următor. Întototdeauna e bine când faci lucruri pentru prima dată, aşa că aştept să se întâmple aşa şi sâmbătă", a declarat Ruben de la Barrera, înaintea partidei cu Sepsi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare