Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a bucurat degeaba! Un portar a marcat în Polonia, dar golul său nu a fost suficient pentru salvare. Scenariul incredibil

VIDEO | S-a bucurat degeaba! Un portar a marcat în Polonia, dar golul său nu a fost suficient pentru salvare. Scenariul incredibil
Comentarii

În liga a doua din Polonia, ultima etapă a decis două dintre cele trei echipe retrogradate. A fost o luptă nebună, cu goluri marcate în minutele de prelungire care au schimbat dramatic situaţia în clasamentul final.

Wigri Suwalki, Bytowia Bytow şi Katowice luptau pentru a evita poziţiile a 16-a şi a 17-a care le trimiteau în Liga 3. Ultimele două se întâlneau chiar în meci direct în timp ce prima juca pe terenul primei clasate, care întâlnea în ultima rundă liderul, Czestochowa, deja promovat în prima divizie. În partida jucată la Katowice, Bytow era retrogradată la scorul de 1-1.

Însă la chiar ultima fază, în al şaptelea minute de prelungire, portarul oaspeţilor, Andrzej Wytan avea să înscrie golul care părea să îi salveze pe el şi pe coechipierii săi. Doar că veştile de pe cealaltă arenă nu au fost deloc bune. Suwalki avea să câştige cu 2-1 după un gol marcat în minutul 90+2, astfel că până la urmă Bytow şi Katowice aveau să ajungă în Liga a 3-a.

Afla mai multe despre: retrogradrepolonialiga a douagolportar 

viewscnt
Articole similare