Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a trezit Papură :) Noul antrenor al Universităţii Craiova a dat milităria jos din pod în cantonament: "Dormi pe tine!"

VIDEO | S-a trezit Papură :) Noul antrenor al Universităţii Craiova a dat milităria jos din pod în cantonament: "Dormi pe tine!"
Comentarii

Corneliu Papură, noul antrenor al Universităţii Craiova, s-a apucat serios de treabă.

În timpul ultimului antrenament al oltenilor, Papură nu şi-a scutit deloc jucătorii şi i-a certat ori de câte ori nu i-au respectat cerinţele. Fundaşul Stephane Acka a fost unul dintre "clienţii" lui Papură. Ivorianul nu a înţeles ce i-a cerut antrenorul, iar Papură l-a luat la rost.

Apoi, antrenorul oltenilor a certat un alt jucător: "După ce dai pasă, vii aici, unde te duci acolo? Dormi pe tine!".

U Craiova l-a confirmat în funcţia de natrenor principal pe Corneliu Papură, în locul lui Victor Piţurcă.

"Din păcate, începutul de an a adus în Bănie mici cutremure cauzate de despărţirea de domnul Victor Piţurcă, de desemnarea noului staff tehnic şi de disensiuni între cei care împreună formează Universitatea Craiova: suporteri, jucători, legende ale clubului, foşti antrenori sau actuali. Sunt lucruri care de-a lungul timpului pot apărea în viaţa unui club şi pe care suntem obligaţi să le gestionăm cu atenţie. Este adevărat că niciodată nu s-a întâmplat ca după despărţirea de un antrenor să existe atâta vrajbă între noi toţi, atâtea şi atâtea reproşuri. (...) Astăzi, ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcţia de antrenor principal. La calităţile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obţinute. Pentru că domnul Papură a reuşit în aceea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum şi o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menţinută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziţie a clasamentului. Şi asta în condiţiile în care timp de o lună şi jumătate a jucat din 3 în 3 zile, cu deplasări în Azerbaidjan, Grecia sau Ungaria. Mai mult decât atât, considerăm că, în acest moment, avem un lot mult mai puternic decât a fost în primul mandat, cu jucători ca Nistor, Ivan, Mihăilă şi Koljic (accidentaţi în acel moment), Cosic şi Măţel. Credem totodată că jucători precum Martic, Mirko sau Mateiu, jucători ce au evoluat mai puţin sau deloc în ultima perioadă, vor aduce un plus valoric echipei. Şi sperăm că în perioada imediat următoare să se mai alăture cel puţin un nume familiei noastre", se mai arată în comunicat. 

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare