Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Salernitana - Empoli 2-4, Sassuolo - Venezia 3-1, Bologna - AC Milan 2-4. Tătăruşanu şi Chiricheş, titulari în Serie A! Toate fazele zilei AICI

VIDEO | Salernitana - Empoli 2-4, Sassuolo - Venezia 3-1, Bologna - AC Milan 2-4. Tătăruşanu şi Chiricheş, titulari în Serie A! Toate fazele zilei AICI

Serie A

Comentarii

Sâmbătă, trei partide din etapa a noua din Serie A au avut loc, cu Tătăruşanu şi Chiricheş titulari pentru formaţiile lor.

Bologna - Milan a fost o nebunie de meci. Rossonerii au dat impresia că nu vor avea emoţii după ce Leao a deschis scorul, iar Soumaro a fost eliminat direct. Calabriaq a făcut 2-0 cu 10 minute înainte de pauză şi totul părea în grafic. Ibrahimovic a înscris şi el, dar în poarta lui Tătăruşanu.

După trei minute, Barrow i-a amuţit pe fanii lui Milan cu golul de 2-2. Bologna a rămas apoi în 9, după ce şi Soriano a văzut roşu direct. Milan s-a chinuit până în final, dar până la urmă a câştigat. Benacer a prins un vole superb şi a făcut 3-2. În final a înscris şi Ibrahimovic, de această dată în poarta corectă, iar Milan e lider până la meciul lui Napoli de la Roma.

Sassuolo a fost condusă pe teren propriu de Venezia, dar a întors repede. Okereke a reuşit să marcheze pentru oaspeţi după ce şutul său l-a evitat uşor pe Chiricheş. Berardi a egalat după doar cinci minute cu golul 101 în tricoul neroverde în campionat.

Căpitanul naţionalei României s-a revanşat în faţa lui Okereke în finalul primei părţi. Şi cu ajutorul lui Consigli, Chiricheş a evitat ca echipa sa să fie condusă la pauză. În partea a doua, Henry şi-a dat autogol, iar Frattesi a închis tabela la 3-1.

Empoli a pornit ca din tun în deplasarea cu Salernitana, în duelul nou promovatelor. După primele 13 minute, tabela indica un incredibil 0-3. Pinamonti, Cutrone şi autogolul lui Strandberg au stabilit acest scor. În finalul primei părţi, Pinamonti a punctat şi din penalty şi s-a făcut 4-0.

Gazdele au ieşit cu multă ambiţie de la cabine, iar Ranieri a înscris imediat după reluare din pasa lui Ribery. Ismajli şi-a dat şi el autogol, dar Salernitana nu a mai avut foţa să se apropie pe tabelă, aşa că rămâne ultima în Serie A.

Afla mai multe despre: serie asalernitana - empolisassuolo - veneziabologna - ac milanciprian tătăruşanuvlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare