Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sânmărtean îi avertizează pe fotbaliştii români: "Mergeţi cât mai târziu în ţările arabe". Cum a comentat problemele lui Stanciu

VIDEO | Sânmărtean îi avertizează pe fotbaliştii români: "Mergeţi cât mai târziu în ţările arabe". Cum a comentat problemele lui Stanciu

FCSB

Comentarii

Conform informaţiilor apărute în presă, săptămâna trecută, Nicolae Stanciu a părăsit cantonamentul lui Al Ahli, după ce, de la începutul anului, n-a primit niciun salariu în cele patru luni în care a evoluat în Arabia Saudită.

Până la urmă, Stanciu şi-a primit banii, iar toate problemele au fost rezolvate. Mijlocaşul s-a întors la Al Ahli, dar Lucian Sânmărtean, fost jucător la Al Ittihad şi la Al Taawoun, îl înţelege perfect pe Stanciu.

"Cu Stanciu nu am mai vorbit, vorbim doar când ne vedem la echipa naţională. Am avut ce problemuţe a avut, am vorbit cu Ana despre situaţia lui, acest băiat nu a primit niciun ban, nu a făcut nici valuri, nu a făcut nici probleme, s-a antrenat, a jucat, cred că a fost suficient pentru el să aştepte banii care i s-au promis.

E destul de greu să ajungi în zona aia şi să nu primeşti bănuţi. Greu şi să te antrenezi, şi să joci, şi să fii şi motivat să vii la echipa naţională, iar problemele astea pot să îl afecteze. Şi eu am procedat la fel. Am stat, am aşteptat bănuţii, am jucat, am făcut performanţă pentru echipa aia cât s-a putut, dar la un moment dat îţi ajunge şi trebuie să spui stop fiindcă altfel ei continuă să facă la fel.

I-aş sfătui pe jucători, dacă au posibilitatea, să meargă cât mai târziu în ţările arabe, pentru că e o ţară cu o cultură diferită, totul este diferit, iar dacă au posibilitatea să rămână în Europa cât mai mult i-aş sfătui să rămână în Europa fiindcă profesional este altceva. Nu putem contesta şi valoarea banilor care se pun acolo, iar fiecare jucător cred că se gândeşte, visează măcar o dată să ajungă în zona aia să poată să îşi rezolve viaţa financiar" , a declarat Lucian Sânmărtean.

Afla mai multe despre: stanciufcsbsteauasanmartean 

viewscnt
Articole similare