Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărut ca-n filme la Super Bowl 2024. Cum i-a fost alături Taylor Swift iubitului Travis Kelce, după victoria acestuia cu Kansas City Chiefs

VIDEO | Sărut ca-n filme la Super Bowl 2024. Cum i-a fost alături Taylor Swift iubitului Travis Kelce, după victoria acestuia cu Kansas City Chiefs

Sporturi americane

Comentarii

Taylor Swift (34 de ani) a mers pe teren pentru a-şi săruta iubitul, pe Travis Kelce (34 de ani), după ce Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl 2024.

VIDEO | Iubirea a plutit în aer la Super Bowl 2024

Artista Taylor Swift a mers pe teren pentru a-şi îmbrăţişa şi săruta iubitul, pe jucătorul Travis Kelce, după ce Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl, luni dimineaţă, la Las Vegas.

După ce a exultat la victoria celor de la Chiefs, Taylor Swift s-a dus pe teren pentru a fi alături de Travis Kelce.

Cei doi s-au îmbrăţişat îndelung şi s-au sărutat sub ochii întregii lumi.

Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 echipa San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.

Chiefs au jucat în patru din ultimele cinci Super Bowl-uri şi au devenit prima echipă care a câştigat două titluri consecutive, după Patriots, care a reuşit acest lucru în sezoanele 2003 şi 2004.

Elementul Taylor Swift în ecuaţia Super Bowl 2024

Relaţia artistei Taylor Swift cu Travis Kelce, vedetă a echipei Kansas City, a adus o mulţime de noi fani pentru Chiefs şi pentru NFL în general.

Ea a reuşit să ajungă, alăturându-se zecilor de vedete de pe Allegiant Stadium, din Las Vegas. Swift a fost văzută la meci alături de prietenele sale celebre Blake Lively şi Ice Spice.

De asemenea, aceasta a fost văzută, într-o lojă, discutând cu fratele lui Travis Kelce, Jason Kelce, precum şi cu Roger Goodell.

Afla mai multe despre: super bowlnflkansas city chiefstaylor swifttravis kelce 

viewscnt
Articole similare