Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal imens la finalul meciului PSG - Marseille 0-1. Bataie generală, cinci eliminări şi jigniri cu tentă rasistă! De la ce a plecat totul

VIDEO | Scandal imens la finalul meciului PSG - Marseille 0-1. Bataie generală, cinci eliminări şi jigniri cu tentă rasistă! De la ce a plecat totul

Ligue 1

Comentarii

PSG - Marseille 0-1 a fost un derby cu adevărat nebun, cu multe evenimente notabile. OM a câştigat datorită unui gol marcat de Florian Thauvin, însă partida n-a rămas fără incidente neplăcute. Pe final, în prelungiri, au fost arătate nu mai puţin de cinci cartonaşe roşii, după ce pe întreaga durată a meciului arbitrul a scos din buzunar 15 cartonaşe galbene.

Cu Neymar refăcut după ce a suferit de COVID-19 şi cu spectatori în tribune, derby-ul Franţei, PSG - Olympique Marseille, promitea să fie unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani. Şi n-a dezamăgit deloc. Au curs ocaziile, două goluri au fost anulate şi s-au împărţit lovituri în prelungirile partidei. Meciul s-a terminat 1-0 pentru OM, prima victorie a marseillezilor în derby pe Parc des Princes după 10 ani, după ce Florian Thauvin a deschis scorul în prima repriză.

Angel Di Maria şi Dario Benedetto au mai marcat, însă golurile lor au fost anulate, iar finalul a fost unul incendiar. Provocat de Benedetto după ce l-a lovit intenţionat pe Neymar, un adevărat scandal a început şi s-a soldat cu cinci cartonaşe roşii, dar şi cu un total de nu mai puţin de 15 cartonaşe galbene. Partida a avut parte şi jigniri cu tentă rasială, potrivit lui Neymar, care a dezvăluit pe Twitter că Alvaro Gonzalez, unul dintre jucătorii lui OM, i-a spus "maimuţă murdară".

În final, Jordan Amavi, Layvin Kurzawa, Dario Benedetto, Leandro Paredes şi Neymar au fost eliminaţi de arbitrul Brisard şi trimişi mai devreme la cabine.

Afla mai multe despre: psg marseillederbyligue 1frantabataievideo 

viewscnt
Articole similare