Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal incredibil în meciul Tunisia - Mali 0-1, de la Cupa Africii. Arbitrul a încheiat meciul mai devreme!

VIDEO | Scandal incredibil în meciul Tunisia - Mali 0-1, de la Cupa Africii. Arbitrul a încheiat meciul mai devreme!
Comentarii

Meci controversat în Cupa Africii, cu arbitrul zambian Janny Sikazwe în centrul atenţiei. Partida Tunisia - Mali (0-1) a fost încheiată de arbitru în minutul 90, în ciuda faptului că au existat mai multe momente de întrerupere. A fost un întreg scandal pe marginea partidei.

Scandal incredibil în meciul Tunisia - Mali 0-1, de la Cupa Africii. Arbitrul a încheiat meciul mai devreme!

Partida Tunisia - Mali, de la Cupa Africii pe Naţiuni, a avut parte de momente extrem de controversate. Ibrahima Kone a marcat singurul gol al meciului în minutul 48, din penalty, dar evenimentele controversate abia aveau să înceapă. Wahbi Khazri a ratat un penalty pentru tunisieni, în minutul 77, apoi Bilal Toure a fost eliminat, zece minute mai târziu.

Totuşi, în ciuda celor întâmple, arbitrul Janny Sikazwe a pus punct partidei, deşi abia se intrase în minutul 90. Decizia sa a fost extrem de ciudată, având în vedere cele întâmplate, dar şi faptul că sistemul VAR a intervenit de 3 ori şi au fost efectuate 8 schimbări. „Centralul” se mai păcălise o dată şi în minutul 86, dar atunci a fost întors din drum.

Jucătorii au făcut scandal şi, după o pauză de 40 de minute, brigada de arbitri şi jucătorii din Mali au ieşit din nou pe teren pentru a juca şi minutele de prelungire, în număr de 3, dar Tunisia a refuzat să mai iasă de la cabine.

Afla mai multe despre: cupa africiitunisiamalivideoarbitruscandal 

viewscnt
Articole similare