Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal între Săpunaru şi mai mulţi oameni din tribună, în Rapid - U Craiova 1948! Înjurături după ce o sticlă a fost aruncată pe teren

VIDEO | Scandal între Săpunaru şi mai mulţi oameni din tribună, în Rapid - U Craiova 1948! Înjurături după ce o sticlă a fost aruncată pe teren

Rapid

Comentarii

Au fost momente tensionate în a doua repriză a meciului dintre Rapid şi FC U Craiova 1948. O sticlă a fost aruncată din tribuna I, iar Cristian Săpunaru s-a certat cu mai multe persoane aflată în acea zonă.

Cristian Săpunaru, conflict cu mai multe persoane aflate pe stadion

Meciul de la Mioveni, de pe stadionul pe care Rapid îşi dispută, temporar, meciurile considerate acasă, s-a jucat fără spectatori, după ultimele restriciţii impuse, din cauza pandemiei. Doar oficialii celor două echipe se pot afla pe stadioanele din România. 

Tensiunea finalului de partidă şi-a spus cuvântul. După minutul 70, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane aflate la tribuna I. 

O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei, iar Cristian Săpunaru s-a dus direct în faţa persoanelor aflate la tribună, în timp ce Buşu a aruncat pe magine recipientul. Imediat, a început un conflict de la distanţă între părţi, în care mai multe înjurături au fost atuncate. 

Pe imaginile surprinse apare şi fiul patronului de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu junior, care intervine. 

LIVE VIDEO Rapid - FCU Craiova 1948, pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: cristian sapunarurapidu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare