Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal uriaş la Miami între doi jucători de top: "Dacă vrea să ne batem, hai! A spus 'rus de ra**t'!" Replicile dure de la finalul meciului

VIDEO | Scandal uriaş la Miami între doi jucători de top: "Dacă vrea să ne batem, hai! A spus 'rus de ra**t'!" Replicile dure de la finalul meciului

Tenis

Comentarii

Moment rar întâlnit pe terenurile de tenis oferit de rusul Daniil Medvedev (52 ATP), la finalul confruntării cu Stefanos Tsitsipas (71 ATP), câştigată cu scorul 2-6, 6-4, 6-2.

Sportivul rus a avut o ieşire extrem de nervoasă la finalul confruntării, când a explodat pur şi simplu la adresa adversarului său, susţinând că a fost insultat de acesta. Scandalul a fost amplificat de faptul că Tsitsipas a cerut o pauză de toaletă în setul decisiv şi a lipsit foarte mult de pe teren (peste 5 minute), situaţie care l-a enervat la culme pe Medvedev.

La finalul meciului, când jucătorii s-au apropiat să-şi dea mâna, Tsitsipas ar l-ar fi jignit pe Medvedev, care a declanşat un tir de injurii la adresa acestuia.

Vezi mai jos momentul.

"Mai bine taci naibii din gură. Hei, fraiere, te uiţi la mine când vorbesc cu tine? Ai probleme? Eşti nervos? Ai avut nevoie urgentă să mergi la toaletă şi ţi-a luat cinci minute? Iar apoi, dacă spui că îţi pare rău, crezi că eşti băiat bun? Uită-te la mine! Hei, nu te uiţi la mine! El a început, da, el a început. A spus: rus de rahat! Crezi că e normal?

L-am întrebat pentru că nu ştie să lupte. Puştiul nu ştie să lupte. Dacă nu spune nimic, nu am nicio problemă. Dar dacă îmi spune ceva şi vrea să ne batem, atunci să o facă. Apoi nici nu se uită la mine. Dacă vrea să se bată, foarte bine, dar eu nu vreau să mă bat. Am făcut ceva greşit în timpul meciului? Ştiu că pot fi băiat rău uneori în timpul meciurilor, dar acum nu am făcut nimic. Ce am făcut? Iar tipul spune ceva, vrea să ne batem. Dumnezeule!"
, a spus Medvedev la final.

Afla mai multe despre: miamitop 100medvedev 

viewscnt
Articole similare