Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile în City - Real! Carvajal l-a împins pe Grealish într-un panou publicitar. Ce a urmat apoi este halucinant

VIDEO | Scene incredibile în City - Real! Carvajal l-a împins pe Grealish într-un panou publicitar. Ce a urmat apoi este halucinant
Comentarii

Dominată copios de Manchester City în prima repriză, Real Madrid a reuşit, chiar şi aşa, să intre la pauză cu un avantaj de un gol, după reuşita lui Vinicius, dar jocul practicat de ”galactici” în prima parte a fost cu adevărat revoltător.

Scene incredibile în City - Real

În stilul său caracteristic, Real Madrid a fost dominată autoritar de Manchester City în prima repriză a meciului tur dintre cele două din semifinalele Champions League, dar a intrat la vestiare la pauză în avantaj.

Vinicius a deschis scorul în minutul 36, din primul şut pe poartă al gazdelor, cu o execuţie de excepţie, însă jocul practicat per total de ”galactici” a fost cu adevărat revoltător.

La fel ca la Rapid - FCSB, formaţia gazdă a întrerupt constant jocul cu faulturi dure asupra adversarilor, iar centralul Artur Dias a scăpat jocul din mâna, neacordând cartonaşe galbene când ar fi trebuit.

Carvajal l-a împins pe Grealish într-un panou publicitar, dar centralul nu a acordat nimic

Intrările dure ale jucătorilor pregătiţi de Carlo Ancelotti au culimant în minutul 45, când Dani Carvajal l-a împins pe Jack Grealish într-un panou publicitar, dar centralul nu a acordat nimic.

Spaniolul îl mai faultase de câteva ori pe anglez, astfel că, atunci când s-a dus ca să îşi ridice adversarul, acesta a avut o reacţie nervoasă, mai ales că fundaşul nu fusese penalizat.

Carvajal a profitat şi s-a aruncat imediat pe jos, ca şi cum ar fi fost lovit de Grealish, iar Artur Dias a fost, din nou, păcălit şi nu a acordat nici măcar o lovitură liberă pentru City.

Afla mai multe despre: ucl 

viewscnt
Articole similare