Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene uluitoare la Astra - CFR. Dialogul incredibil care ar fi avut loc între juristul clujenilor şi Sebastian Colţescu: ”A devenit violent”

VIDEO | Scene uluitoare la Astra - CFR. Dialogul incredibil care ar fi avut loc între juristul clujenilor şi Sebastian Colţescu: ”A devenit violent”

Superliga

Comentarii

Ioan Ivaşcu, juristul lui CFR Cluj, susţine că Sebastian Colţescu i-a arătat abdomenul în momentul în care oficialul campioanei i-a transmis că este un arbitru slab. Meciul Astra - CFR Cluj, scor 3-2, a fost marcat de situaţii incredibile şi scandaloase.

Sebastian Colţescu a făcut praf partida dintre Astra şi CFR Cluj, meci în care campioana României a avut trei eliminaţi: Camora, Vâtcă, plus Dan Petrescu. La final, cei de la CFR Cluj au avut reacţii extrem de dure şi au criticat vehement arbitrajul. Ioan Ivaşcu, juristul lui CFR, a avut un conflict cu Sebastian Colţescu atât pe tunel, cât şi la vestiare. Însă oficialul echipei din Gruia susţine că s-a enervat în momentul în care Sebastian Colţescu şi-a arătat zâmbind abdomenul, în momentul în care Ivaşcu i-a transmis că este un arbitru slab:

”Ceea ce mi-au spus băieţii în vestiar, am rămas efectiv stupefiat, pentru că şi Burcă şi Peteleu mi-au spus: ”Ionuţ, crede-mă. I-am spus lui Peteleu să dea cu doi metri în spate şi i-am spus: 'de ce ne dai doar nouă galbene, pentru că era acelaşi joc?'”. F**** m*** mă-tii, îmi cer scuze de expresie. I-a făcut nesimţiţi, am spus că mâine (n.r. duminică), la Comisia Centrală a Arbitrilor o să-i fac un memoriu, pentru că, după părerea noastră, e cel mai slab arbitru din Liga 1. Efectiv, şi-a ridicat tricoul de pe abdomen şi mi-a spus: ”da, sunt un arbitru foarte, foarte slab”, zâmbind. ”Uite ce abdomen am!”  Şi nu ştiu dacă asta este atitudinea unui oficial din Liga 1. Am rugămintea oficială din partea clubului CFR ca, Comisia Centrală a Arbitrilor să ia măsuri. Nu se poate să ne persifleze şi după meci, şi după ce a făcut meciul praf. Dacă aveam îndoieli despre domnul Colţescu că are o anumită calitate sau nu, are aptitudinea necesară de a conduce meciuri în Liga 1, acum s-a înlăturat orice dubiu. Un asemenea arbitru, cu asemenea aptitudini, nu are ce să caute să arbitreze meciuri în Liga 1. Probabil pe la copii şi pe la juniori, dar cred că acolo l-ar alerga părinţii”, a declarat Ioan Ivaşcu.

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Marius Bilaşco a reconfirmat ceea ce a acuzat Ioan Ivaşcu: "Cu juristul nostru a avut o discuţie halucinantă pe tunel, nu am trăit să văd aşa ceva. Nu a fost înjurat, pur şi simplu juristul nostru i-a comunicat că e slab şi el şi-a ridicat tricoul ca să-şi arate abdomenul. După aceea a fost o discuţie la ei în cabină, am înţeles de la juristul nostru, în care el a intervenit violent. A fost chemat să discute civilizat (n.r. - juristul) după care a devenit violent (n.r. - Colţescu) şi a fost calmat cu greu de ceilalţi colegi, cred că şi domnul observator Aron Huzu a asistat la acest scenariu", a declarat Bilaşco, la Telekom Sport, adăugând că gruparea clujeană va face un memoriu împotriva lui Colţescu.

Afla mai multe despre: ioan ivascu 

viewscnt
Articole similare