Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Schimbare de lider în Bundesliga. Bayern a profitat de pasul greşit al celor de la Leipzig şi a urcat pe unu. Maxim, periculos cu Wolfsburg. REZUMATELE ZILEI AICI

VIDEO | Schimbare de lider în Bundesliga. Bayern a profitat de pasul greşit al celor de la Leipzig şi a urcat pe unu. Maxim, periculos cu Wolfsburg. REZUMATELE ZILEI AICIgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Schimbare de lider în Bundesliga. Bayern s-a impus pe terenul lui Paderborn după un meci spectaculos. Gnabry a deschis scorul după un sfert de oră de joc.

Thiago a fost apoi aproape de un autogol antologic. În repriza a doua, Coutinho a dublat avantajul lui Bayern după o combinaţie frumoasă a gazdelor. Nou promovata a revenit în joc după reuşita lui Proger. Lewandowski şi-a păstrat norma de a marca în fiecare meci din acest sezon şi a punctat şi el. Finalul a fost încins, pentru că Paderborn s-a mai apropiat o dată la un gol, după ce Collins l-a surprins pe Neuer.

Bayern a trecut pe primul loc şi pentru că fostul lider, Leipzig, a pierdut acasă cu Schalke. Sane a deschis scorul pentru mineri. Harit a mărit avantajul din penalty. După pauză, Matondo a făcut 3-0. În final, Forsberg l-a făcut de râs pe portarul Nubel, iar Schalke s-a impus cu 3-1.

A fost etapa perfectă pentru Bayern, pentru că şi cealaltă contracandidată la titlu s-a încurcat. Borussia a fost condusă încă din start de Werder Bremen. Rashica a deschis scorul. Gotze a egalat imediat cu un procedeu mai puţin obişnuit pentru el. Înainte de pauză, Reus a pus lucrurile în ordine, însă nu a fost scorul final. Friedl a egalat, iar Borussia - Werder s-a terminat 2-2.

Alexandru Maxim a intrat în ultimele 30 de minute ale meciului dintre Mainz şi a avut cea mai mare ocazie de a egala. Wolfsburg s-a impus cu 1-0, după golul reuşit în startul meciului de Tisserand.

CLASAMENT BUNDESLIGA

Afla mai multe despre: maximbayernbundesliga 

viewscnt
Articole similare