Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCM Gloria Buzău - U Cluj 2-1. Glorie pentru buzoieni! Repriză fabuloasă pentru echipa lui Ilie Stan, care a câştigat după ce a fost condusă

VIDEO | SCM Gloria Buzău - U Cluj 2-1. Glorie pentru buzoieni!  Repriză fabuloasă pentru echipa lui Ilie Stan, care a câştigat după ce a fost condusă

Liga 2

Comentarii

Condusă cu 1-0 de U Cluj, SCM Gloria Buzău a revenit prin dubla lui Iurcu şi a întors meciul în favoarea sa. La final, gazdele s-au impus cu 2-1.

U Cluj a condus la Buzău din minutul 15, după ce israelianul Golan a rămas singur cu portarul Stoian şi a deschis scorul, printr-o finalizare simplă cu latul.

Echipa lui Falub putea profita de repriza slabă a gazdelor, iar înainte de pauză Goga a ratat şansa de a face 2-0.

Ilie Stan a operat trei schimbări la pauză, iar Gloria a avut o altă atitudine şi un alt joc. Ultimele 20 d eminute au fost la discreţia buzoienilor care au întors meciul prin dubla lui Iurcu şi s-au impus la final cu scorul de 2-1!

Considerată de mulţi marea favorită la promovare, U Cluj are momentan doar trei puncte în primele trei runde. Buzăul urcă pe locul 7, cu două puncte mai mult decât U Cluj.


Echipele de start:

Gloria Buzău: Stoian – Ghinga, Toma, Ioniţă, Balgiu, Tucaliuc, Huiban, Ignat, Roşă, Roşu, Savin
Rezerve: Horeboiu - Perju, Pârvulescu, Stăiculescu, Paţurcă, Ciobanu, Piftor, Stoica, Iurcu
Universitatea Cluj: Muţiu – Miguel, Luchin, Mureşan, Neciu, Filip, Negrean, Barbu, Mânărean, Goga, Golan
Rezerve: Vâtcă - Rus, Ilieş, Novac, Roskopf, Ştefănescu, Telcean, Taub, Pop


Min 86. Gool Buzău! Acelaşi Iurcu marchează al doilea gol. Ce revenire!

Min 72. Gol Buzău! Iurcu restabileşte egalitatea

Min. 15 - GOL U CLUJ! Idan Golan înscrie şi deschide scorul, după ce a scăpat singur spre poarta lui Stoian.


Min. 1 - A început meciul.


Avem echipele de start!


Etapa a treia din noul sezon de Liga 2 a rezervat doar un singur meci pentru ziua de duminică. Gloria Buzău - U Cluj, de la 14:30, la Telekom Sport 1. Echipa lui Ilie Stan caută prima victorie a sezonului şi speră că o poate obţine pe teren propriu, împotriva lui U Cluj, care va fi lipsită de aportul lui Gabi Tamaş. Fundaşul s-a operat, după ce a suferit o accidentare la genunchi.

Gloriza Buzău a reuşit două egaluri în acest start de sezon, cu CS Mioveni şi Concordia Chiajna. În ceea ce îi priveşte pe cei de la U Cluj, echipa lui Adrian Falub vine şi ea după o înfrângere, pe teren propriu, cu ASU Poli, şi va caută să-şi ia punctele înapoi, pe terenul celor de la Buzău.

Afla mai multe despre: gloria buzauu clujliga 2 

viewscnt
Articole similare