Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCM Râmnicu Vâlcea caută prima victorie a sezonului în Liga Campionilor, la Moscova. Florentin Pera: "Este o formaţie foarte valoroasă"

VIDEO | SCM Râmnicu Vâlcea caută prima victorie a sezonului în Liga Campionilor, la Moscova. Florentin Pera: "Este o formaţie foarte valoroasă"

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea a plecat în Rusia cu gândul la prima victorie în actuala ediţie de Liga Campionilor. După două eşecuri în primele două runde elevele lui Florentin Pera nu sunt favorite nici în faţa lui CSKA Moscova, sâmbătă, ora 17, într-o partidă din etapa a 3-a.

TSKA Moscova a început foarte bine sezonul de Liga Campionilor: 25-22, în deplasare, cu Buducnost, şi 27-27, acasă, cu Gyor, fiind pe locul 4, cu 3 puncte.

"Este o echipă foarte valoroasă, are în componenţă jucătoare cu nume, are o linie de 9 metri puternică. Mă refer la Dmitrieva, Ilina, de asemenea o poartă bună. Au început foarte bine meciurile de LIga Campionilor. Este una dintre echipele care emite pretenţii la primele 2-3 locuri", declarat Florentin Pera, înainte de meciul cu TSKA Moscova.

După primele două runde în Liga Campionilor Râmnicu Vâlcea a început deja să facă calcule, mai ales după primele două înfrângeri, în tot atâtea partide: 21-30, acasă, cu Odense, şi 21-18, în deplasare, cu Brest. În acest sezon, se vor califica în turul următorul primele şase clasate din cele opt, din cele două grupe.

"Pentru noi jocurile cele mai importante sunt cele cu Dortmund şi Podravka, cred că sunt adversarii cu care noi ne luptăm pentru a ne califica mai departe", a completat Florientin Pera.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare