Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Adrian Petre, meci de senzaţie la Esbjerg. Ce au făcut ceilalţi stranieri

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Adrian Petre, meci de senzaţie la Esbjerg. Ce au făcut ceilalţi stranieri

Stranieri

Comentarii

Colega noastră Laura Mândru îţi propune o trecere în revistă a evoluţiei fotbaliştilor români din străinătate în acest weekend. Astăzi ai pe www.telekomsport.ro primul episod din SCOUTER, emisiunea care sare inclusiv în ajutorul selecţionerului Cosmin Contra.

Claudiu Keşeru şi-a continuat evoluţiile de senzaţie pentru Ludogoreţ cu o nouă dublă. Internaţionalul român a marcat de două ori în victoria cu 4-1 în faţa lui Septemvri Sofia, rezultat care a dus-o pe Ludogoreţ pe primul loc în Bulgaria. Keşeru a ajuns la zece reuşite în actualul sezon şi stă pe locul secund în clasamentul golgheterilor.

Tot pe locul doi în clasamentul golgheterilor este şi Vlad Morar în Grecia. În weekend a marcat al cincilea sau gol din acest sezon, în meciul pe care Panetolikos l-a încheiat la egalitate cu Asteras, scor 1-1.

O performanţă remarcabila a reuşit şi vârful naţionalei sub 21 de ani, Adrian Petre. Puştiul a marcat un gol şi a dat un assist în meciul pe care Esbjerg l-a câştigat cu 2-0 în faţa lui Randers, în  etapa a 14-a din campionatul Danemarcei. Petre a ajuns la patru goluri în acest sezon.

Saptamâna care tocmai s-a încheiat a fost una cu totul speciala şi pentru Iasmin Latovlevici. Fundaşul român a marcat primul său gol pentru Bursaspor, în victoria cu 2-0 în faţa lui Alanyaspor. Latovlevici a deschis scorul înca din minutul 2, într-un meci în care Bogdan Stancu a fost şi el pe teren mai bine de o oră.

În Rusia, Eric Bicfalvi a revenit cu gol pentru Ural Ekaterinburg. A marcat al patrulea sau gol al sezonului şi a obţinut un punct pentru echipa sa, în meciul de pe teren propriu cu UFA. La oaspeţi, Nedelcearu a fost şi el integralist.

Decisiv a fost şi Răzvan Marin pentru Standard Liege, în meciul de la mijlocul saptamânii cu FC Krasnodar, din Europa League. Internaţionalul român a pasat la golul de trei puncte, marcat de Laifis în prelungirile partidei.

Marius Şumudică a oferit imaginea saptamânii în Arabia Saudita, dupa ultima victorie a echipei sale. Al Shabab s-a impus cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 6 al prelungirilor, iar Şumudică era sa leşine după ce arbitrul a apelat la VAR înainte de a valida reuşita de trei puncte.

În Italia, Ionuţ Radu a fost din nou titular în poarta celor de la Genoa, în meciul de pe teren propriu cu Udinese. Capitanul naţionalei sub 21 de ani a fost învins de doua ori, dar echipa sa a scapat neînvinsa. 2-2 a fost rezultatul final. Radu a bifat al cincilea meci consecutiv ca titular, timp în care Genoa a pierdut un singur meci.

Nu au fost o saptamâna perfecta pentru români. PAOK Salonic, echipa lui Razvan Lucescu, a pierdut surprinzator cu MOL Vidi în etapa a treia din Europa League, scor 0-2. Apoi, la finalul saptamânii, Sparta Praga a pierdut cu Zlin în campionatul Cehiei, într-un meci în care toţi cei patru români au aparut pe teren. Niţă, Stanciu şi Chipciu au fost integralişti, iar Vătăjelu a jucat în ultimul sfert de oră.

Afla mai multe despre: laura mândruemisiunea scouterstranierivlad morarclaudiu keşeruadrian petreeric bicfalvi 

viewscnt
Articole similare