Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. El este românul care nu a pierdut niciodată! O nouă ”nebunie” a lui Mitriţă + show total cu Şumudică

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. El este românul care nu a pierdut niciodată! O nouă ”nebunie” a lui Mitriţă + show total cu Şumudică

Stranieri

Comentarii

Antrenorii români din străinătate au avut o saptămână excelentă. Răzvan Lucescu este singurul antrenor român şi unul dintre puţinii din Europa care nu au pierdut niciun meci în acest sezon, după ce a incheiat la egalitate derby-ul oraşului Salonic. În ţările arabe, Şumudică şi Reghecampf s-au impus etapa aceasta. Iar in randul jucatorilor, Alexandru Mitriţă i-a impresionat pe americani cu o nouă super execuţie, in timp ce Bogdan Stancu a contribuit decisiv la victoria echipei sale. Haideti sa urmarim imaginile.

O nouă săptămână, un nou meci fără înfrângere pentru Răzvan Lucescu. Echipa sa a terminat la egalitate, 1-1, derby-ului cu Aris Salonic, iar PAOK a mai făcut un pas către câştigarea campionatului din Grecia. Dacă va reuşi să se claseze pe primul loc, Lucescu Junior va deveni o legendă a clubului. Vulturii nu au mai câştigat titlul din 1985.

În Arabia Saudită, Şumudică a fost în centrul atenţiei etapa aceasta. S-a agitat mult pe margine la fiecare ratare, iar pe final a răbufnit, după ce jucătorii săi au marcat golul unei victorii care o menţine pe Al Shabab pe locul trei în campionatul saudit.

Nicolae Stanciu a fost titular pentru Al Ahli. Stanciu a pasat decisiv la golul echipei sale, dar meciul s-a incheiat 1-2 pentru Al Fateh. Al Ahli este la patru puncte în spatele echipei lui Şumudică.

În Emiratele Arabe Unite, Al Wasl, echipa lui Laurenţiu Reghecampf, este pe locul 10 din 14 echipe, dar a obţinut o victorie de orgoliu. Reghecampf şi-a învins fosta echipă, AL Wahda.

Mitriţă este cel mai în formă jucător român din străinătate. Fostul jucător al Universităţii Craiova a jucat al doilea meci pentru New York City şi a marcat din nou. Mitriţă va debuta într-un meci oficial sâmbăta aceasta, când va începe noul sezon din MLS. New York va juca în deplasare, la Orlando.

În liga a doua din Turcia, Bogdan Stancu a marcat din nou pentru Genclerbirligi, care s-a impus cu 2-1 şi este la egalitate de puncte cu primele două clasate. Gencler are şanse mari să promoveze. Dacă se va clasa pe primele două locuri va merge direct în Superliga din Turcia. Locurile 3-6 vor juca baraj.

Afla mai multe despre: laura mandruscouter,  

viewscnt
Articole similare