Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Răzvan Lucescu, unic în Europa. Tamaş, din nou pe prima pagină a ziarelor

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Răzvan Lucescu, unic în Europa. Tamaş, din nou pe prima pagină a ziarelor

Special

Comentarii

Răzvan Lucescu este unic în Europa. Niciun alt antrenor nu a reuşit să încheie campionatul neînvins. Luna aceasta poate cuceri şi Cupa Greciei. Ar însemna primul event din istoria lui PAOK. In Israel, Gabriel Tamaş a fost pe prima pagină a ziarelor, după ce a fost găsit vinovat pentru conducere cu viteză sub influenţa băuturilor alcoolice. Marcatorii săptămânii sunt Dragoş Grigore, Ionuţ Nedelcearu, Liviu Antal, Sergiu Hanca şi Gheorghe Grozav.

Răzvan Lucescu a reuşit să încheie neînvins sezonul din Grecia. PAOK s-a impus şi în ultima etapă, cu 2-0, în deplasare, cu PAS Giannina. PAOK are 26 de victorii şi patru remize, iar sâmbătă poate reuşi eventul. Vulturii o vor întâlni pe AEK Atena în finala Cupei Greciei.

Judecătorii din Israel l-au pedepsit pe Gabi Tamaş cu două luni de muncă în folosul comunităţii, după ce fundaşul a fost  prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 kilometri pe oră. Permisul i-a fost suspendat pe o perioadă de patru ani, iar Tamaş a primit şi un ultimatum. Dacă va recidiva, fundaşul lui Hapoel Haifa va fi trimis direct în închisoare. Prima zi de muncă în folosul comunităţii va fi pe 15 iulie. 

În Rusia, Ionuţ Nedelcearu a marcat primul gol pentru UFA. Fostul dinamovist a înscris chiar în prelungirile partidei cu Krylya Sovietov. Cu trei etape înainte de final, UFA are cinci puncte avans faţă de Anji, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

Ionuţ Radu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Genoa în duelul cu AS Roma. Paradele sale i-au ajutat pe genovezi să obţină un egal contra echipei lui Claudio Ranieri, care se luptă pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor. 

Dragoş Grigore a salvat-o pe Ludogoreţ de la o înfrângere în deplasarea cu Beroe. A marcat în prelungiri, iar rezultatul de 1-1 o menţine pe campioana Bulgariei pe primul loc, la trei puncte în faţa lui ŢSKA Sofia, pe care o va întâlni etapa viitoare. 

Şi Sergiu Hanca a marcat în Polonia pentru Cracovia şi i-a dedicat golul fostului său coleg de la Dinamo, Patrick Ekeng, decedat în 2016. În Lituania, a fost etapa a noua a sezonului, iar Liviu Antal a marcat al patrulea său gol pentru Zalgiris. Echipa sa se afla pe primul loc in campionat.

În Ungaria, Gheorghe Grozav şi echipa sa, Varda, se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Grozav a marcat în victoria cu 3-1 contra lui Debrecen. Varda este la un punct deasupra liniei retrogradării. 

Afla mai multe despre: scouteras romatamas 

viewscnt
Articole similare