Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Românii fac spectacol în fotbalul mondial. Goluri pe bandă rulantă marcate de Mitriţă, Rotariu, Stanciu sau Răzvan Marin

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Românii fac spectacol în fotbalul mondial. Goluri pe bandă rulantă marcate de Mitriţă, Rotariu, Stanciu sau Răzvan Marin

Special

Comentarii

Primii campioni români ai anului sunt Răzvan Lucescu şi Alin Toşca. Au câştigat matematic titlul în Grecia, unde echipa lor, PAOK Salonic, este în continuare neînvinsă. În Danemarca, trupa lui Gâlcă a dat dovadă de unul dintre cele mai fair-play gesturi, deşi se află în lupta pentru evitarea retrogradării. În Arabia Saudită, Şumudică şi Nicolae Stanciu au fost în centrul atenţiei. Decarul naţionalei a marcat, echipa lui a câştigat etapa aceasta, la fel si trupa antrenată de Şumudică, iar ambele tabere sunt în luptă directă pentru clasarea pe locul trei care duce în Liga Campionilor Asiei.

La Salonic, în faţa a 30.000 de oameni, Răzvan Lucescu şi PAOK au obţinuţ victoria care i-a făcut campioni. Neînvinşi în acest sezon, vulturii s-au impus cu 5-0 contra lui Levadiakos şi au cucerit cel de-al treilea titlu din istorie, cu o etapă înainte de final.

Pentru Răzvan Lucescu este al cincilea trofeu din cariera de antrenor. A cucerit de două ori Cupa României, cu Rapid, Cupa Qatarului, cu El Jaish, şi Cupa Greciei, cu PAOK. Pentru Alin Toşca, este al doilea titlu de campion, după cel câştigat cu FCSB în 2015, în timp ce Varela are două cu FCSB şi unul cu PAOK.

A fost un moment mult aşteptat de cei de la PAOK. Nu mai câştigaseră titlul din 1985. Vulturii sunt în faţa unui sezon istoric. Sunt calificaţi în semifinalele Cupei Greciei şi pot reuşi eventul pentru prima dată, dacă vor cuceri şi Cupa. După festivitatea grandioasă de premiere de la stadion, noii campioni ai Greciei au străbătut oraşul într-un autocar descoperit.

În prima ligă din Danemarca, Vejle, echipa antrenată de Constantin Gâlcă, a marcat unul dintre cele mai ciudate goluri ale sezonului. La o minge de arbitru, unul dintre jucătorii lui Gâlcă a restituit balonul adversarilor, dar goalkepeerul advers nu a fost atent, iar echipa sa a primit gol. Imediat, trupa lui Gâlcă şi-a lăsat adversarii să marcheze fără a opune rezistenţă. La final, Vejle a fost învinsă cu 4-2, iar echipa românului va juca barajul de menţinere în prima ligă.

În Rusia, Eric Bicfalvi a adus victoria echipei sale, Ural, care a jucat pe teren propriu cu Rubin Kazan. Ambele cluburi se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Golul românului, al cincilea din acest sezon, a dus-o pe Ural până pe locul 11, la egalitate de puncte cu Rubin.

Fanii lui New York City nu au mai avut motive să îl critice pe Alexandru Mitriţă. Fostul jucător al Craiovei a marcat al doilea său gol în Major League Soccer, iar echipa sa a obţinut prima victorie din acest sezon. În precedentele şase etape, avea cinci remize şi o înfrângere.

Transferul la Astana i-a prins bine lui Dorin Rotariu. Fostul dinamovist a marcat din nou pentru echipa sa şi a ajuns la patru reuşite în acest sezon. Astana este lider după 7 etape.

Etapa şi golul pentru Răzvan Marin. Mijlocaşul naţionalei a marcat din nou pentru Standard Liege. Din păcate, reuşita lui nu a fost de folos echipei sale. Standard a fost învinsă cu 3-1 pe teren propriu de liderul din campionat. Marin are 8 goluri marcate în acest sezon, toate în prima ligă din Belgia.

Nicolae Stanciu a marcat primul gol din campionatul Arabiei Saudite. Decarul naţionalei mai înscrisese o singură dată pentru Al Ahli, pe 16 februarie, într-un meci contra echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, în Liga Campionilor Asiei. 

Echipa lui Şumudică se menţine pe locul trei în campionatul Arabiei Saudite. Victoria cu 2-0 din ultima etapă a lui AL Shabab i-a dat curaj lui Şumudică să se ia de suporterii contestatari, care îi cer demisia. În campionatul Arabiei Saudite mai sunt două etape până la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: laura mandruscouterbelgiastandard liege 

viewscnt
Articole similare