Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Weekend nebun pentru stranieri. Românii au făcut legea în Anglia şi în Turcia. Meci straniu pentru Stanciu şi Chipciu

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Weekend nebun pentru stranieri. Românii au făcut legea în Anglia şi în Turcia. Meci straniu pentru Stanciu şi Chipciu

Special

Comentarii

Avem veşti bune din partea stranierilor! Chiar de Ziua Naţională, Florin Andone a înscris primul gol în Premier League şi a adus victoria lui Brighton în deplasarea de la Huddersfield. Iasmin Latovlevici a ajuns la a doua etapă consecutivă cu gol marcat pentru Bursaspor, iar, în Cehia, Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu au avut parte de unul dintre cele mai ciudate meciuri din carieră.

Florin Andone a avut parte de o Zi Naţională de neuitat! Chiar de 1 Decembrie, a fost titular pentru prima oară în Premier League... Şi nu a dezamăgit. Atacantul român a înscris golul victoriei pentru Brighton în deplasarea de la Huddersfield. A fost prima reuşită pentru Andone de la transferul din Spania şi, în acelaşi timp, primul gol marcat de un român în Premier League după reuşita lui Chiricheş, din urmă cu cinci ani.

Veşti bune vin şi din Turcia! Iasmin Latovlevici s-a abonat la goluri pentru Bursaspor. Fundaşul stânga a înscris pentru a doua etapă consecutivă şi a adus victoria "crocodililor" în faţa lui Erzurum. A fost al doilea succes consecutiv pentru Bursaspor, care a ajuns pe 10, la doar 5 puncte de locurile de Europa League.

Nu doar Latovlevici a fost remarcat în acest weekend. Gabriel Torje a pasat decisiv la singura reuşită a lui Sivasspor în deplasarea de la Istanbul, cu Başakşehir. Sivas i-a provocat doar a doua înfrângere liderului în acest sezon. Pentru oaspeţi, a evoluat şi un alt român, fundaşul Paul Papp.

Ionuţ Radu a fost titular din nou pentru Genoa, însă, nu a avut o deplasare prea fericită la Torino. Portarul naţionalei de tineret a încasat două goluri, dar a avut şi câteva parade care au limitat scorul. A fost a 7-a etapă consecutivă în care portarul român a fost titular în Serie A.

În Cehia, Sparta Praga a avut o deplasare de coşmar la Slovacko. Doar Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu au fost titularI în ceea ce avea să se dovedească una dintre cele mai ciudate partide din cariera celor doi. Sparta a ratat un penalty în prima repriză, dar a reuşit sa conducă până spre finalul partidei. Apoi, a urmat coşmarul. Slovacko a întors rezultatul, a doua reuşită fiind dintr-un penalty obţinut după un fault fără minge al lui Civic. Însă, drama nu avea să se termine aici. La ultima fază, Sparta a primit un nou penalty, dar nici Ristic nu a reuşit să transforme. Sparta are o singură victorie în ultimele cinci etape, iar titlul pare din ce în ce mai departe. 

Afla mai multe despre: scouterlaura mandrupremier leaguebrightonhuddersfield 

viewscnt
Articole similare