Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se face lista de disponibilizări la Dinamo! Rednic a renunţat încă de aseară la încă doi jucători: "Să nu ajungem să ne propunem alt obiectiv"

VIDEO | Se face lista de disponibilizări la Dinamo! Rednic a renunţat încă de aseară la încă doi jucători: "Să nu ajungem să ne propunem alt obiectiv"

Dinamo București

Comentarii

Katsikas şi Axente se vor despărţi şi ei de Dinamo în această iarnă. Cei doi nici nu au mai jucat în partida de la Giurgiu, iar antrenorul dinamovist a anunţat parctic despărţirea de ei înaintea negocierilor de astăzi.

Dinamo a mai încheiat un an cu o înfrângerea dureroasă în faţa Astrei. În 2014, câinii pierdeau chiar cu 6-1, acum eşecul este aproape echivalent cu ratarea play-off-ului. Rednic a început curăţenia de iarnă după ce i-a dat afară pe Subotici şi Mezague la puţin timp de la preluarea postului. Aseară a mai anunţtat incă două plecări de la echipă. Pe Axente şi Katsikas 2019 nu îi va mai prinde în Ştefan cel Mare. 
 
"Au avut şanse să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu m-au convins. Decât să-i ţin prefer să joc cu un jucător tânăr, care dacă i se dă încredere, meciuri în picioare, poate să arate mult mai mult ca cei doi. Să nu ajungem în situaţia să ne propunem alt obiectiv. Ar fi ruşinos din partea mea, din partea tuturor. Acum chiar nici nu mai am scuze din moment ce eu pregătesc echipa, eu formez echipa, chiar responsabilitatea este 100% a mea" a declarat Rednic la conferinţă de presă de după meci. 
Antrenorul a fost foarte dezamăgit şi de atitudinea unor jucători. 
 
"Aici nu mai merge să păcăleşti. Să fi mulţumit, ok, am un contract. V-am zis, unii au contracte fără să joace, doar să se antreneze. Şi au contracte mari. Dacă ai contractul ăsta, arată că meriţi. Adversarii noştri nu cred că are vreunul 10.000 de euro. 
Doi jucători să zic că au regretat, că ar fi vrut să mai rămână. Unii nu au trecut nici să zică la revedere, şi-au luat bagajele şi s-au uşchit. Au mai cerut un salariu, două în plus şi îşi văd de treabă" a încheiat Rednic.   
 

Afla mai multe despre: dinamorednickatsikasaxente 

viewscnt
Articole similare