Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se întâmplă în România. Au deszăpezit terenul cu poarta de fotbal. Oficialii oaspeţilor puşi să dea o mână de ajutor

VIDEO | Se întâmplă în România. Au deszăpezit terenul cu poarta de fotbal. Oficialii oaspeţilor puşi să dea o mână de ajutor

Liga 2

Comentarii

Fotbalul românesc a oferit o nouă situaţie inedită. Sportul Snagov - FC Argeş, scor 1-0, s-a jucat pe un teren pe jumătate deszăpezit, deoarece nu mai era timp pentru curăţarea integrală a suprafeţei de joc. Asta după ce meciul a fost mutat de la Ghermăneşti la Buftea.

Prima zăpadă din acest final de an a pus probleme mari înainte de meciul dintre FC Snagov şi FC Argeş. Partida trebuia să înceapă la ora 14:00, dar startul a fost amânat cu o oră, pentru că terenul nu era deszăpezit.

Meciul dintre FC Snagov şi FC Argeş s-a disputat la Baza de Pregătire a FRF de la Buftea. La ora când trebuia să înceapă partida, oaspeţii au startul lucrărilor de curăţare a terenului. Aflaţi în criză de timp şi fără oameni suficienţi, argeşenii au dat o mână de ajutor. Oameni din staff-ul lui Săndoi, chiar şi din conducere au pus umărul ca partida să se joace în condiţii cât  ai bune. Şi lipsa de unelte a pus probleme, iar la curăţarea terenului au fost folosite şi porţile de mici dimenisuni folosite la antrenamente. Emil Săndoi, antrenorul argeşenilor a răbufnit la finalul partidei.

"Eu am fost total nemulţumit de la început, pentru că e inadmisibil ca un club organizator să vină la ora 12:30, cu o oră înainte de a începe meciul, pentru a da zăpada de pe teren.  La noi au venit oameni din conducerea clubului, care au încercat să îi ajute să degajeze zăpada de pe teren. Oameni din galerie, directorul sportiv, maseur, organizator de competiţii. Am pus mâna ca să înţelegem ceva din jocul ăsta" , a declarat Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeş.

Jucătorii au făcut încălzirea printre oamenii care deszăpezeau terenul, iar după o oră de eforturi, doar o parte din teren a fost curăţată. Partea de mijloc a rămas plină de zăpadă.

"Jocul de astăzi vreau să îl uit cât mai repede şi asta o să le spun şi jucătorilor. Astăzi au fost lupte libere aici.  O mizerie de teren, ce să înţelegi de aici? O luptă surdă. Nu poate nimeni să înţeleagă nimic, decât să se accidenteze nişte jucători. Asta se poate întâmpla aici, iar în rest, o întâmplare. Nişte mingi degajate la întâmplare. Când vrem, dăm fault, când nu vrem, nu dăm. O mizerie jocul de astăzi. Ăsta nu a fost un joc de fotbal" , a continuat Săndoi.

FC Snagov s-a impus cu 1-0, după ce Alex Ioniţă a marcat în minutul 84 singurul gol al partidei. Ilfovenii sunt pe primul loc în Liga II. Au 43 de puncte, în timp ce FC Argeş este pe şase, cu 38 de puncte.

Vezi aici faza penalty-ului primit de Snagov şi golul marcat de Alexandru Ioniţă:

La final, jucătorii de la Snagov au sărbătorit în vestiar cea de-a 13-a victorie din acest sezon. 

Afla mai multe despre: sportul snagovfc argesliga 1terenbuftea 

viewscnt
Articole similare