Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Se mută Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza coronavirusului? ”Am înţeles că o să se ţină la Moscova sau la Londra”

VIDEO Se mută Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza coronavirusului? ”Am înţeles că o să se ţină la Moscova sau la Londra”

Alte sporturi

Comentarii

Lotul naţional de kaiac-canoe s-a întors, marţi, din Italia, ţară afectată de epidemia de coronavirus.

Lotul naţional ar urma să fie cazat în Complexului Sportiv Naţional Snagov, încălcându-se regulile aplicate persoanelor care vin din Italia, potrivit cărora acestea trebuie să stea în carantină la domiciliu, se arată într-un comunicat al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

”Se anunţa că o să bage în carantină toată ţara. Ne-am luat măsură de precauţie şi am plecat. Bineînţeles, tuturor le este frică. Toţi angajaţii, erau şi acum pe pista de aterizare cu costume speciale, tratate ca atare, tuturor le e frică, mai ales că s-a răspândit foarte, foarte mult, mai ales de unde venim noi, din Italia.  După ce au spus ei, în decurs de o zi, s-au triplat cazurile de infecţie. O să ne continuăm pregătirea, o să fie totul normal, doar că schimbăm baza care e relativ aproape de cea veche, nu e nicio problemă, nu se schimbă absolut nimic. O să stăm până o să facem nişte analize, o să luăm nişte măsuri de precauţie. Probabil 14 zile, cum s-a anunţat general. O să stăm, bineînţeles, pentru că e an olimpic şi ar fi păcat să nu luăm nişte măsuri de precauţie. Din câte am înţeles, din surse oficiale, nu o să mai fie la Tokyo, din cauza virusului. O să fie ori la Moscova, ori la Londra. Vineri seara a început totul, duminică deja era o panică totală peste tot. Am decis cu toţii să ne întoarcem acasă. Primul lucru pe care o să-l facem e să vină medicul, o să ne examineze, ca să eliminăm orice dubiu”, a spus Constantin Dâba.

În doar câteva zile, Italia a devenit ţara europeană cea mai afectată în ceea ce priveşte numărul cazurilor de infectare cu coronavirus. De vineri până acum s-au înregistrat în Italia peste 280 cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus şi şapte decese, cea mai afectată regiune fiind Lombardia.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice de la tokyo 

viewscnt
Articole similare