Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seara lui Junior Moraes. Fostul atacant al Gloriei a reuşit o dublă contra lui Lyon

VIDEO | Seara lui Junior Moraes. Fostul atacant al Gloriei a reuşit o dublă contra lui Lyon
Comentarii

Junior Moraes continuă sa joace la cel mai înalt nivel, deşi a ajuns la 31 de ani. Brazilianul a reuşit o ”dublă” în partida cu Olympique Lyon din deplasare.

Au trecut 7 ani de când Moraes a plecat din România, iar brazilianul continuă sa marcheze la foc automat. Probabil unul dintre cei mai buni stranieri care a trecut prin fotbalul românesc, Junior a reuşit două goluri în partida Sahtior Doneţk - Olympique Lyon.

Fotbalistul care s-a transferat în această vară la Doneţk marcase deja în acest sezon de 9 ori în 11 partide pentru fosta formaţie a lui Mircea Lucescu.

Pe numele său complet, Aluísio Chaves Ribeiro Moraes Júnior brazilianul născut la Santos a ajuns în România în 2010 la recomandarea lui Marius Şumudică. Înainte să plece în Bulgaria a fost la un pas de un transfer la FCSB, dar patronul roş-albaştrilor nu a oferit atât cât a cerut fosta sa formaţie.

Moraes a ajuns în cele din urmî la ŢSKA Sofia, iar din 2012 joacă în Ucraina. Junior a bifat o exprienţă de trei sezoane şi în tricoul rivalei lui Şahtior, Dynamo Kiev.

 

Afla mai multe despre: junior moraesşahtior doneţkliga campionilor 

viewscnt
Articole similare