Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară nebună în NBA. Cavaliers, victorie pe buzzer în meciul cu Pacers. Aici ai toate rezumatele!

VIDEO | Seară nebună în NBA. Cavaliers, victorie pe buzzer în meciul cu Pacers. Aici ai toate rezumatele!

NBA

Comentarii

A fost încă o seară absolut nebună în NBA. Patru meciuri a programat cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă, marţi seară, iar rezultatele le puteţi urmări pe telekomsport.ro.

  • Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 91-92
  • Atlanta Hawks - Washington Wizards 118-110
  • Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers 115-110
  • Denver Nuggets - Dallas Mavericks 126-118
 
Meciul serii s-a jucat în Indiana, unde vicecampionii de la Cavaliers au înfruntat-o pe Indiana Pacers. A fost un meci nebun, decis de coşul înscris de Larry Nance Jr. în ultima secundă a jocului. Pacers, care s-a aflat la conducere pe aproape toată durata partidei, conducea cu 91-90 în acel moment. A venit însă reuşita lui Nance Jr, care a stabilit scorul final, 92-91 pentru Cleveland. Pentru cavaleri a fost doar a opta victorie a sezonului, una care îi menţine pe locul al 13-lea în clasamentul Conferinţei de Est. Indiana a ajuns la un palmares de 20 de victorii şi 11 înfrângeri, cu care se situează pe poziţia a treia în conferinţă.
 
A fost o seară tristă şi pentru Regele James şi Los Angeles Lakers. Californienii au cedat cu 110-115 în deplasarea din Brooklyn, deşi l-au avut pe LeBron în mare formă. Superstarul din LA a terminat seara cu 36 de puncte, 8 assisturi şi 13 recuperări, dar nu a putut face mai mult pentru echipa sa. După a treia înfrângere din ultimele patru meciuri, Lakers a căzut pe locul al patrulea în conferinţa de Vest. De cealaltă parte, Brooklyn Nets începe din nou să spere la playoff după a şase victorie consecutivă. Nets este acum pe locul al zecelea în clasament
 
Meciul cu cele mai multe puncte a fost cel dintre Denver Nuggets şi Dallas Mavericks. Cu un Nikola Jokic în mare formă, Denver s-a impus în final cu 126-118 şi a urcat pe primul loc în Conferinţa de Vest. 32 de puncte, 4 assisturi şi 16 recuperări au fost cifrele sârbului în duelul din Pepsi Center. De cealaltă parte s-au remarcat Harrison Barnes şi Luka Doncic, care au marcat împreună aproape jumătate din punctele ceor de la Dallas. A fost însă prea puţin, iar Mavericks au bifat a 14-a înfrângere din acest sezon, una care îi lasă în afara locurilor de playoff.
 

Afla mai multe despre: nbavideorezumaterezultate 

viewscnt
Articole similare