Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Minteuan: "E grav dacă se întâmplă asta în fotbalul românesc". Ce nemulţumiri au clujenii înaintea meciului cu Gaz Metan

VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Minteuan: "E grav dacă se întâmplă asta în fotbalul românesc". Ce nemulţumiri au clujenii înaintea meciului cu Gaz Metan

CFR Cluj

Comentarii

Absent încă un meci de pe bancă din cauza suspendării, Dan Petrescu a fost înlocuit la conferinţa de presă de dinaintea partidei din etapa a 11-a a Ligii 1 de fostul principal, Alin Minteuan.

Între partida din Cupa României cu FC Botoşani şi înfruntarea din grupele Europa League cu Celtic, ardelenii se duelează în Gruia cu Gaz Metan Mediaş. Clujenii sunt supăraţi pe toată lumea şi se consideră din nou nedreptăţiţi de arbitri după jocul de la Botoşani. 
 
"Revine şi Mister după acest meci, nu înţelegem iarăşi, vorbeam de decizii, nu i s-a acceptat acest recurs, adică nu mai înţelegi nimic din ce se întâmplă. Chiar nu am înţeles nici la Botoşani ce s-a întâmplat dar multe probleme de arbitraj din păcate. Până în momentul 30 au fost 5 faze care ne-au dezavantajat foarte mult" s-a arătat nemulţumit Alin Minteuan.  
 
Minteuan nu a trecut cu vederea eliminarea deţinătoarei Cupei României încă din faza 16-imilor.  
 
"Chiar glumeam pe chestia asta, că taţii au bătut copiii. Deci unii dintre jucătorii de la Sănătatea puteau fi părinţii, taţii celor de la Viitorul. E un semnal de alarmă, este probabil nu un lucru îmbucurător pentru că se vede nivelul la care a ajuns fotbalul în România. Nişte jucători care, e adevărat cu experienţă, dar lăsaţi de mult au reuşit să câştige în faţa unei echipe deţinătoare a trofeului" a încheiat secundul clujenilor. 
 
 

 

Afla mai multe despre: clujminteuancupa românieidan petrescuviitorulgaz metan 

viewscnt
Articole similare