Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - FCSB 1-5. Vicecampioana a făcut instrucţie la Sfântu Gheorghe. Meci de retragere de tristă amintire pentru Hadnagy

VIDEO | Sepsi - FCSB 1-5. Vicecampioana a făcut instrucţie la Sfântu Gheorghe. Meci de retragere de tristă amintire pentru Hadnagy

Fotbal intern

Comentarii

FCSB menţine suspansul în cursa pentru titlu, după ce s-a impus cu 5-1 în faţa lui Sepsi.

La Sfântu Gheorghe, roş-albaştrii au avut nevoie de doar şase minute pentru a înscrie prin Hora. Imediat, Mihai Roman a făcut 2-0 cu al doilea său gol în tricoul celor de la FCSB. Scenariul s-a repetat după pauză. La doar 40 de secunde de la ieşirea de la cabine, Florinel Coman a făcut 3-0. După alte patru minute, acelaşi Coman a mai marcat o dată. 

Golul de onoare al covăsnenilor l-a reuşit Mensah. A fost prima reuşită a lui Sepsi în playoff. Tandia a avut şi el şansa să înscrie, dar bara l-a salvat pe Bălgrădean. 

Scorul final, 5-1 pentru FCSB, l-a stabilit Rusescu, din penalti. Roş-albaştrii aşteaptă acum o mână de ajutor din partea Craiovei pentru a evolua cu titlul pe masă în ultima etapă.


Sepsi - FCSB 1-5
Au marcat: Mensah 74' / Hora 6', Roman 10', Coman 46, 50, Rusescu 80'

ECHIPELE DE START

Sepsi: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Karnitski - Nouvier (Mensah), Tandia, Fl. Ştefan - Hamed
Rezerve: Niczuly - Hadnagy, Abud Omar, Rudol, C. Popescu, Sîntean
Antrenor: Marin Barbu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Bălaşa, I. Cristea, Morais (Moruţan) - F. Tănase (Teixeira), Filip - M. Roman, Man, F. Coman - Hora (Rusescu)
Rezerve: A. Vlad, Stoian, Fl. Matei
Antrenor: Mihai Teja

Min. 80: GOOOL FCSB! Într-o execuţie similară cu cea din meciul cu Chelsea, din 2013, Rusescu face 5-1 pentru vicecampioana României. 

Min. 79: Penalty FCSB! Fejer îl ia pe sus pe Moruţan, iar arbitrul indică punctul de la 11 metri. 

Min. 77: Ocazie Sepsi! Tandia a fost aproape de a înscrie, dar şutul său puternic a zguduit bara transversală. 

Min. 74: GOOOL Sepsi! Mensah înscrie, probabil, cel mai frumos gol al partidei. Un gol amar însă pentru fanii de pe arena din Sfântu Gheorghe. 

Min. 50: GOOOL FCSB! Coman realizează dubla cu un şut plasat din marginea careului. 

Min. 46: GOOOL FCSB! Elevii lui Mihai Teja încep repriza secundă la fel ca pe prima. Florinel Coman înscrie la mai puţin de un minut de la reluarea meciului. 

A început actul secund. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 32: FCSB primeşte o nouă lovitură în marginea careului. De data aceasta a executat Tănase, dar rezultatul a fost acelaşi ca la începutul meciului. Mingea a fost trimisă peste poartă. 

Min. 10: GOOOL FCSB! În urma unei incursiuni în careul advers, Mihai Roman majorează diferenţa pentru FCSB. Este primul gol la vicecampioana României pentru fostul jucător de la FC Botoşani. 

Min. 6: GOOOL FCSB! Hora a tras ca din tun, Fejer nu a avut nicio şansă şi FCSB conduce cu 1-0. 

Min. 5: FCSB a beneficiat de o lovitură liberă, în urma unui fault asupra lui Hora. Din marginea careului, Romario Benzar trimite peste zid, dar şi peste poartă. 

A început meciul. 


Meciul de la Sfântu Gheorghe este unul vital pentru echipa antrenată de Mihai Teja. În cazul în care nu obţine toate cele trei puncte contra lui Sepsi, FCSB ratează matematic titlul de campioană a Ligii 1, pentru al patrulea sezon la rând.

"Mai sunt două meciuri importante pentru noi, două meciuri pe care vrem să le câştigăm, mâine este cel mai important, cu Sepsi, trebuie să fim concentraţi şi ne dorim să luăm cele trei puncte", a declarat Teja, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, fundaşul FCSB-ului, Mihai Bălaşa, a afirmat: "Ne aşteaptă un meci destul de greu, pe un teren unde se câştigă foarte greu, o echipă rănită, care cu siguranţă vrea să termine play off-ul cu capul sus. Ne motivează faptul că trebuie să câştigăm astea două meciuri care au mai rămas, pentru că, chiar dacă e aproape imposibil, mai sunt 6 puncte în joc şi se poate întâmpla orice. Chiar dacă pare imposibil, vedem ce va fi".

Sepsi - FCSB LIVE ONLINE, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Cu două etape înainte de final, FCSB are 42 de puncte şi se află pe locul secund, la cinci lungimi de campioana en titre şi liderul la zi al Ligii 1, CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu mai are nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri, cu Universitatea Craiova şi FCSB, pentru a cuceri al cincilea titlu din istorie.

"În fotbal se poate întâmpla orice şi aţi văzut şi săptămâna asta, se poate întâmpla orice. Din păcate, noi nu suntem la mâna noastră. Este foarte greu, trebuie să fii la mâna ta ca să poţi să fii pregătit pentru tot ce este mai bine. Din păcate noi nu suntem la mâna noastră şi atunci aşteptăm. Se mai poate întâmpla, de ce nu, Craiova este o echipă bună, puternică şi atunci totul este posibil. Eu cred în continuare şi vedem. Mai bine să îşi ia punctele Craiova, ca să fie liniştită, decât... Aşa gândesc eu, rămâi la mâna ta dar nu ştii dacă poţi să baţi pe Viitorul acasă", a mai spus Mihai Teja.

De cealaltă parte, Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 1, cu 20 de puncte. Formaţia covăsneană a obţjnut un singur punct în cele opt etape ale play-off-ului, 0-0 cu Viitorul.

Sepsi - FCSB LIVE ONLINE, de la 21:00, la Telekom Sport 1. Echipele probabile

  • Sepsi: 95. Fejer - 2. Moura, 3. Viera, 5. Jovanovici, 20. Omar - 8. Vaşvari, 14. Karniţki - 9. Nouvier, 7. Flores, 96. Fl. Stefan - 10. Tandia
  • FCSB: 34. Bălgrădean - 20. R. Benzar, 16. Planici, 17. I. Cristea, 13. J. Morais - 80. Teixeira, 8. L. Filip - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman - 21. I. Hora

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare