Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Serbia, prima finalistă a Campionatului European de volei feminin. Partida cu Italia a fost în direct la Telekom Sport

VIDEO Serbia, prima finalistă a Campionatului European de volei feminin. Partida cu Italia a fost în direct la Telekom Sport

Sporturi

Comentarii

Campioana mondială en-titre la volei feminin, Serbia, este prima finalistă a Campionatului European, după ce a învins sâmbătă, în prima semifinală a zilei, reprezentativa Italiei, cu scorul de 3-1. Serbia a eliminat România în optimile competiţiei.

Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-21, 21-25, 25-20, după 102 minute de joc.

Sâmbătă seară se va disputa şi a doua semifinală, între Turcia şi Polonia.

Finalele pentru medalii vor avea loc duminică, cea pentru bronz de la ora 17.00, iar cea pentru trofeul european de la ora 19.30, ambele în Turcia.

Naţionala României a fost eliminată în optimile de finală ale Campionatului European, de Serbia (scor 3-0).

Calificarea în optimile de finală ale CE a fost obiectivul naţionalei tricolore la această ediţie.

În grupa A, România a obţinut următoarele rezultate: 0-3 cu Olanda, 3-1 cu Ungaria, 3-1 cu Estonia, 1-3 cu Croaţia şi 0-3 cu Azerbaidjan.

 

România a jucat ultima dată la Campionatul European în 2015, iar cel mai bun rezultat al echipei tricolore datează din 1963, când a obţinut medalia de bronz.

Şi naţionala masculină a României va juca la Campionatul European, programat între 12-29 septembrie, în Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa A, cu Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia şi Franţa.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe