Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sevilla vrea titlul! S-a apropiat de lider după ultima victorie. Rezumatele zilei din La Liga

VIDEO | Sevilla vrea titlul! S-a apropiat de lider după ultima victorie. Rezumatele zilei din La Liga
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Levante - Sevilla 0-1

Sevilla este pretendentă la titlu în Spania. Echipa andaluză s-a impus la limită pe terenul lui Levante şi intră în lupta din ultimele şase etape pentru campionat. En Nesiri a înscris pentru a 16-a oară în acest sezon, iar Sevilla e la trei puncte de primul loc. Echipa lui Lopetegui şi-a asigurat matematic poziţia a patra, care o duce anul viitor în Liga Campionilor.

Osasuna - Valencia 3-1

Osasuna a bifat a treia victorie consecutivă şi se poate considera salvată de la retrogradare. În primele 32 de minute ale meciului cu Valencia s-a înscris de trei ori. Martinez Calvo a deschis scorul pentru gazde. Gameiro a reuşit să egaleze, dar Osasuna a replicat imediat. Calleri a făcut 2-1. Torres a stabilit scorul final în repriza a doua, din penalty.

Betis - Bilabo 0-0

Betis a rămas în zece încă din startul meciului cu Bilbao, după ce Fekir a luat roşu direct pentru o intervenţie extrem de dură (10). Marile ocazii au venit în prelungiri. Villalibre a trimis mingea în bară. În ultimul minut, Lainez a avut şi el şansa golului, dar a ratat, iar Betis - Bilbao s-a terminat 0-0. 

Alaves - Villarreal 2-1

Elche - Valladolid 1-1

Afla mai multe despre: sevillarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare