Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi Atletico Madrid a păţit-o după Barcelona! Echipa lui Simeone a avut 3-1 în minutul 90, dar n-a câştigat. Rezumatele zilei din La Liga

VIDEO | Şi Atletico Madrid a păţit-o după Barcelona! Echipa lui Simeone a avut 3-1 în minutul 90, dar n-a câştigat. Rezumatele zilei din La Liga
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Betis - Sevilla 0-2

Sevilla este la un punct de liderul Sociedad după succesul din derby-ul cu Betis. Gazdele au rămas în inferioritate numerică înaintea pauzei, după eliminarea lui Rodriguez, şi au plătit în partea a doua. Golul fundaşului Acuna şi autogolul unui alt apărător, Bellerin, au stabilit scorul final şi câştigătoarea derby-ului Andaluziei.

Villarreal - Getafe 1-0

După patru etape fără victorie, Villarreal a punctat după doar 10 minute cu lanterna Getafe. Manu Trigueros a marcat şi a sărbătorit original a treia sa reuşită din acest sezon.  

Paco Alcacer a trimis şi el mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată după consultarea arbitrajului video. Villarreal - Getafe s-a terminat 1-0.

Valencia - Atletico Madrid 3-3

După Barcelona sâmbătă, a păţit-o şi Atletico duminică. Catalanii au condus cu 3-0 la Vigo şi s-a terminat 3-3. Echipa lui Simeone a avut 3-1 la Valencia. Suarez a deschis scorul cu 10 minute înainte de pauză. Savic şi-a dat autogol la cinci minute de la reluare. Atletico a dus scorul la 3-1 în patru minute. Griezmann a prins un şut senzaţional. Vrsaljko a punctat şi el şi meciul părea închis. Hugo Duro, un fotbalist născut la Madrid şi crescut de Getafe, a marcat de două ori după minutul 90 şi a salvat punctul pentru Valencia. Apărarea lui Simeone are 13 goluri primite în 12 etape.

Osasuna - Sociedad 0-2

Real Sociedad este din nou lider în Spania, după victoria muncită de pe terenul Osasunei. Golurile bascilor au venit târziu. Mikel Merino a deblocat tabela cu un şut deviat. Zece minute mai târziu, Januzaj a marcat de la punctul cu var şi a stabilit scorul final. Real Sociedad are un  punct peste Real Madrid, dar şi un meci mai mult disputat.

Mallorca - Elche 2-2

Afla mai multe despre: rezumate la ligameciuri la ligavalencia atletico madrid 

viewscnt
Articole similare