Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Şi eu am fost în locul lui Ianis. Nu e uşor deloc”. Nume grele din fotbalul românesc au vorbit despre debutul lui Hagi în echipa naţională

VIDEO | ”Şi eu am fost în locul lui Ianis. Nu e uşor deloc”. Nume grele din fotbalul românesc au vorbit despre debutul lui Hagi în echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Legendele fotbalului românesc au comentat debutul lui Ianis Hagi în echipa naţională, dar cel care îl înţelege cel mai bine este Ionuţ Lupescu.

E un lucru frumos, e extraordinar să vezi că propriul tău fiu îţi calcă pe urme. Eu ştiu ce înseamnă pentru că şi eu am fost în locul lui Ianis şi nu e uşor. Mai ales când ai un tată fost fotbalist şi de calibrul lui Gică. El e un jucător talentat, e diferit ca şi joc faţă de cum era Gică, dar eu cred că trebuie să avem răbdare cu el şi cu siguranţă va fi un jucător foarte bun”, a spus Ionuţ Lupescu.

Debutul lui Ianis Hagi la echipa naţională, la 35 de ani de la primul meci al lui Gică Hagi, şi la 25 de ani de la meciul fabulos al României de la Cardiff, a fost comentat de mai multe nume grele din fotbalul românesc.

Mă bucur pentru Ianis în primul rând şi nu în ultimul rând pentru Gică. Şi-a dorit foarte mult ca Ianis să ajungă să joace la un nivel înalt, iar în momentul în care ai un băiat şi debutează în echipa naţională e un motiv de mândrie şi orgoliu” - Bogdan Stelea.

Ianis a avut un sprijin foarte mare în Gică şi tot ce a reuşit până acum se datorează lui. Sper ca Ianis să nu-l dezamăgească şi să ajungă unde îşi propune” - Ionel Ganea

Mă bucur în primul rând ca fac pasul spre echipa mare jucători de la U21. Mă bucur că s-au calificat, e un sentiment şi mai aparte pentru mine că fiul meu face parte din această generaţie foarte bună. Am jucat cu Gică la un Campionat Mondial. Ianis a debutat după 25 de ani de când noi am fost la CM şi e un sentiment plăcut pentru un părinte să-şi vadă copilul la naţională” - Cristi Dulca.

Aşteptam de mai mult timp. Eu l-am văzut. Aştepţi momentele astea. L-am văzut şi în campionat şi merita. La tineret a făcut nişte jocuri foarte bune” - Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ianisnationalaromanialupescuandone,  

viewscnt
Articole similare