Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sigur pe el, Contra nu simte vreo ameninţare: "Am simţit încredere"

VIDEO | Sigur pe el, Contra nu simte vreo ameninţare: "Am simţit încredere"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra nu dă importanţă zvonurilor care dau ca sigură schimbarea lui la sfârşitul fazei grupelor din Liga Naţiunilor. Numele Regelui Hagi a fost adus în discuţie ca variantă de înlocuire.

Cosmin Contra este neînvins în şase meciurile oficiale pe banca tricolorilor. Chiar şi aşa au apărut voci care anunţă o posibilă mutare surpriză la nivel de selecţioner. Nimic nu pare a-l perturba însă pe antrenorul de 42 de ani. 
 
"N-am simţit nimic, absolut nimic n-am simţit. Eu sunt concentrat pe ceea ce fac eu în momentul de faţă la echipa naţională. Restul cancan-urilor care se întâmplă în presa din România şi zvonurilor şi ceea ce se vinde în momentul de faţă nu mă interesează. Sunt axat pe munca de zi cu zi la echipa naţională şi să încerc să termin cât mai bine această grupă din Liga Naţiunilor. Ce se va întâmpla pe viitor nu putem să ştim, noi antrenorii suntem în orice moment în posibilitatea de a nu mai fi. În niciun moment nu mi-am simţit postul ameninţat. Cea mai mare încredere am simţit-o din partea Federaţiei, conducerii Federaţiei în munca pe care o depun la echipa naţională şi restul nu mă interesează" a spus Contra în conferinţa de presă de dinaintea jocului împotriva Lituaniei.  
 

Afla mai multe despre: contrahagischimbarefrf 

viewscnt
Articole similare