Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Silviu Lung jr. a rupt tăcerea şi a vorbit despre oferta primită de la FC Sevilla. Poate ajunge gratis la viitoarea adversară a CFR-ului

VIDEO | Silviu Lung jr. a rupt tăcerea şi a vorbit despre oferta primită de la FC Sevilla. Poate ajunge gratis la viitoarea adversară a CFR-ului

Stranieri

Comentarii

Sivliu Lung jr. (30 de ani) a vorbit în premieră despre oferta pe care FC Sevilla a făcut-o pe numele său, în urmă cu ceva timp, după cum a dezvăluit antrenorul turcilor de la Kayserispor, Bulent Uygun. Portarul naţionalei României a spus că s-a discutat despre acest subiect cu cei din club, dar momenta va rămâne la Kayseri, club cu care a intrat în ultimele şase luni de contract.

În noiembrie 2019, a apărut informaţia conform căreia FC Sevilla, unul dintre cele mai mari cluburi din Spania, e interesată de transferul lui Silviu Lung jr, goalkeeperul celor de la Kayserispor. Chiar antrenorul turcilor a dezvăluit acest lucru, iar portarul român a vorbit despre posibilitatea de a ajunge pe Ramon Sanchez-Pizjuan. Silviu Lung junior a intrat în ultimele şase luni de contract cu Kayserispor.

"S-a vorbit, s-a vorbit şi la club, dar momentan sunt jucătorul celor de la Kayseri şi ei decid viitorul meu. (n.r. - Iei în calcul şi o despărţire de Kayseri?) Normal, dar sunt în ultimele şase luni de contract şi e mai avantajos pentru mine să plec în vară. (...) Sunt în fotbal de  foarte mulţi ani şi au fost fel de fel de bârfe, de discuţii, de oferte. Până când nu e trecut acolo în contract, n-am cum să reacţionez. Îmi place foarte mult campionatul Turciei, e un campionat foarte puternic şi atractiv şi dacă nu o să plec în Vestul Europei, cu siguranţă o să-mi prelungesc încă trei ani aici", a spus Silviu Lung, la plecarea din România.

FC Sevilla, ofertă oficială pentru Silviu Lung jr.

La mijlocul lunii noiembrie, antrenorul lui Kayserispor, Bulent Uygun, a dezvăluit că mai mulţi jucători au ofertă să plece. Printre ei, şi Silviu Lung junior, care e dorit de andaluzi. Sevilla a şi făcut o ofertă oficială către Kayserispor pentru serviciile portarului, dar mutarea nu s-a realizat până acum. Cel mai probabil, dacă interesul Sevillei mai e de actualitate, transferul se poate face în vară, atunci când Silviu Lung jr. va fi fără angajament.

”Portarul nostru, Silviu Lung, a primit o ofertă oficială de la Sevilla. A fost vorba de o ofertă făcută acum ceva timp. Se va întâmpla din nou în ianuarie? Nu ştiu ce să zic, nu cred că este exclus. Pe Emre Demir îl vor imediat”, a mărturisit Bulent Uygun pentru Radyospor.

În vârstă de 30 de ani, Silviu Lung Jr s-a născut la Craiova şi a evoluat între 2007 şi 2011 la Universitatea Craiova. Între 2011 şi 2017, Lung Jr a evoluat pentru Astra Giurgiu, cu care a şi câştigat titlul de campion al României. El s-a transferat la Kayserispor în 2017. În naţionala României, Lung a evoluat în 3 meciuri din 2010 până în prezent. El este un fost internaţional U21, acolo unde a evoluat constant în perioada 2007-2011.

Afla mai multe despre: silviu lung jrofertafc sevilla 

viewscnt
Articole similare