Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Australian Open: "Am aşteptări mari, sunt pregătită pentru orice!". Despre ce a spus "e pentru prima dată în 15 ani"

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Australian Open: "Am aşteptări mari, sunt pregătită pentru orice!". Despre ce a spus "e pentru prima dată în 15 ani"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (29 de ani) a plecat în Australia, pentru a juca la Australian Open, şi, pe aeroport, a stat de vorbă cu jurnaliştii care au aşteptat-o.

Halep a dezvăluit cum şi-a petrecut această "semivacanţă", aşa cum a catalogat-o ea. Simona a spus că a fost pentru prima dată în 15 ani de când joacă tenis când a putut să facă Revelionul acasă, alături de familie, şi să nu aibă turneu de jucat în luna ianuarie.

"Simo" a spus că îi este dor de Darrn Cahill, antrenorul său, care o aşteaptă în Australia: "A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu. O perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi putem să jucam un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. (n.r. - Ţi-a dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă lşi să muncim.  

Crăciunul l-am mai făcut (n.r. - acasă). În ultimii ani am preferat să stau acasă şi să-l petrec cu părinţii. A fost a trei oară, consecutivă, dar revelionul şi să mai şi stau în ianuarie, e pemtru prima dată după 15 ani", a spus Simona Halep.

Halep, despre Australian Open: "Am aşteptări mari pentru că sunt la nivel înalt de mult timp!"

În ceea ce priveşte competiţia de la Antipozi, Simona Halep a spus că aşteptările sunt destul de mari, chiar dacă a luat pauză de la tenis o perioadă îndelungată. Fostul lider mondial e sigură ca poate face o figură frumoasă la Australian Open şi a spus că e pregătiă pentru orice.

Pe Simona o aşteaptă carantina şi în Australia: "Da, este acelaşi regim pe care îl au şi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinaţi în camere. Nu o să fie uşor, sunt convinsă, dar totuşi fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult.  Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită penrtru orice!", a mai spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian openplecarevideo 

viewscnt
Articole similare