Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep, după meciul thriller de la Australian Open: "Trebuie să îmi cer scuze echipei". Ce dialog a avut cu Darren Cahill

VIDEO | Simona Halep, după meciul thriller de la Australian Open: "Trebuie să îmi cer scuze echipei". Ce dialog a avut cu Darren Cahill

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, în turul al doilea al AusOpen. Halep s-a impus după ce a revenit de la 2-5 cu un break, în decisiv, la capătul unui meci care a durat două ore şi 35 de minute.

Simona Halep, declaraţie după victoria de la Australian Open

Simona Halep a învins-o pe Ajla Tomijanovic cu 1-2 la Australian Open. După victorie, Halep a vorbit despre faptul că a fost nervoasă înaintea meciului şi că îşi cere scuze pentru negativitatea pe care arătat-o, cu toate că a câştigat.

"Ea a jucat incredibil, dar am luptat până la final. Nu m-am dat bătută nicio clipă, de aceea am putut să câştig în cele din urmă. Sunt foarte fericită şi mândră de ceea ce am reuşit astăzi pe teren, pentru felul în care am luptat. Eram nervoasă dinainte de meci. Probabil de aceea am vorbit într-una şi eram atât de negativă.

Trebuie să îmi cer scuze şi echipei, pentru că am fost foarte negativă şi faţă de ei. Dar ştiţi, se mai întâmplă. Am vorbit după meci şi Darren mi-a spus: <<Ai arătat ca vechea Simona!>> I-am spus <<Nu, am îmbunătăţit un lucru. Am luptat până la final>>. Şi el a fost de acord. Este un mare plus, cred eu, că deşi am vorbit atât de mult şi am fost atât de negativă, am putut să câştig acest meci şi am putut să revin de la acel scor.", a declarat Simona Halep.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA.

România mai este reprezentată în partidele de simplu de la Melbourne de Sorana Cîrstea, calificată şi ea în turul al treilea.

La ediţia precedentă a Australian Open, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5. Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare