Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona Halep i-a făcut pe toţi să râdă. Ce le-a povestit jurnaliştilor după ce a fost eliminată de Taylor Townsend

VIDEO | Simona Halep i-a făcut pe toţi să râdă. Ce le-a povestit jurnaliştilor după ce a fost eliminată de Taylor Townsend

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost pusă pe glume la conferinţa de presă, chiar dacă a fost eliminată de Taylor Townsend din turul 2 la US Open, după 2-6, 6-3, 7-6 (4).

Campioana de la Wimbledon n-a putut să treacă de Taylor Townsend, numărul 116 WTA, după un meci senzaţional făcut de americancă. Halep n-a avut în trecut probleme cu Townsend, dar spune că, după ultima întâlnire, la Miami, americanca a venit la ea, i-a cerut câteva sfaturi, le-a pus în practică în meciul de aseară şi a învins.

Halep a stârnit amuzamentul celor aflaţi în sală când a povestit cu umor că a greşit când a îndrumat-o cum să devină mai bună şi că data viitoare nu va mai face aceeaşi greşeală:

”După ce am jucat, a venit la vestiar şi m-a întrebat ce trebuie să îmbunătăţească la ea, pentru a deveni mai bună. A făcut astăzi... Data viitoare, nu mai zic nimic (n.r. toată sala începe să râdă). Nu vă spun ce i-am zis. Nu mai spun, gata. Este greşit ceea ce i-am spus (n.r. toţi râd)”, a comentat Simona Halep.



Taylor Townsend i-a fost însă recunoscătoare Simonei pentru modul în care a reacţionat în momentul în care a mers în vestiar şi a întrebat-o cum să facă să devină o jucătoare mai bună. După meciul cu Halep, Townsend a povestit cu emoţie despre dialogul pe care l-a avut cu fostul lider mondial:

“Simţeam că îmi iese inima din piept când am vorbit cu ea, pentru că eu nu sunt o astfel de persoană. Nu procedez astfel.  Dar ceva în mine mă îndemna să o întreb. Tocmai mă bătuse măr la Miami, aşa că mi-am spus: La naiba, să văd ce a simţit ea de cealaltă parte a fileului. Ştiu ce simţisem eu, dar eram curioasă să văd ce a simţit ea. Mi-a dat sfaturi bune. Sincer, nu mi-a spus ceva ce nu ştiam, dar a fost bine să aud asta de la altă jucătoare, de la cineva cu care tocmai ce jucasem. În special de la cineva care este la un nivel atât de înalt, care a reuşit atât de multe. Nu ştiu de ce am făcut-o, dar am făcut-o. Nu spun că am implementat în antrenamente tot ce mi-a spus, dar categoric mi-a rămas în minte”, a spus Townsend.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare