Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Simone Inzaghi, impresionat de un jucător de la CFR Cluj. Pe cine vede pericolul numărul 1

VIDEO | Simone Inzaghi, impresionat de un jucător de la CFR Cluj. Pe cine vede pericolul numărul 1

UEFA Europa League

Comentarii

Simone Inzaghi (43 de ani) a prefaţat meciul lui Lazio împotriva celor de la CFR Cluj şi a depistat pericolul numărul 1 din tabăra ardelenilor. Inzaghi a vorbit şi despre Ştefan Radu.

"Suntem conştienţi că va fi un meci greu, interns, CFR este o echipă puternică fizic, experimentată, cu un antrenor de top precum Petrescu, deci va trebui să facem un meci bun şi să fim concentraţi. I-am studiat pe cei de la Cluj, o echipă solidă, cu jucători buni. Personal, mi-a plăcut Omrani, un atacant francez foarte puternic, pe care trebuie să-l tratăm cu atenţie", a declarat antrenorul lui Lazio despre meciul de joi seară, din Europa League. 

Inzaghi a vorbit şi despre românul Ştefan Radu, pe care l-a lăsat "acasă": "Nu pot să spun decât lucruri bune despre Radu, pentru că mi-a fost coleg de echipă, am jucat împreună, apoi, după ce am devenit antrenor, în cei trei ani şi jumătate ai mei la Lazio a jucat mereu bine, e un băiat extrem de serios, de concentrat".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe